Aktorius prisipažino buvęs perspėtas apie tai, ką galima ir ko negalima daryti, bet per susitikimą su karališkosios šeimos atstovais taip susijaudino, kad tuojau pat padarė klaidą – pirmasis ištiesė jiems ranką.

„Iš karto viską sugadinau. Neturėjau tuojau pat ištiesti rankos, jei jie pirmieji to nepadarė“, – paaiškino aktorius.

M. Telleris prisipažino likęs labai sužavėtas: ypač didelį įspūdį jam, esą, padarė susitikimas su princu Williamu.

„Tiesiog paskendau princo Williamo akyse. Jos mėlynesnės už vandenyną. O Kate labai daili ir labai gera, be to, elgiasi kaip tikra didikė“, – dalijosi įspūdžiais aktorius.

M. Telleris užtikrintai pareiškė visam gyvenimui tapęs princo Williamo gerbėju.

Kiek anksčiau susitikimo su princu Williamu ir Kate Middleton paliktais įspūdžiais pasidalijo Jennifer Connelly – taip pat nusifilmavusi „Ase Maverike“ ir dalyvavusi Londone vykusioje premjeroje.

Per interviu „Entertainment Tonight“ aktorė nurodė, kad tą susitikimą laiko reikšmingu įvykiu, ir tuojau pat prisiminė, kaip buvo susitikusi su princo Williamo motina princese Diana per filmo „Labirintas“ („Labyrinth“) premjerą. J. Connelly pridūrė, kad princas Williamas ir jo žmona buvo tiesiog nepriekaištingi ir labai malonūs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją