Kremliaus diktatorius mėgsta brangius daiktus, rašo Unian.net. Skelbiama, kad renginyje, skirtame neteisėtai okupuotų Ukrainos regionų aneksijai, Putinas kalbėjo apsirengęs „Brioni“ prekės ženklo švarku, kuris, anot užsienio žiniasklaidos, vertas daugiau nei 7000 eurų.

Pažymima, kad „Brioni“ yra vienas mėgstamiausių Rusijos prezidento prekių ženklų.

Dar vienas V. Putino mėgstamas prekės ženklas – italų „Loro Piana“. Šio prekės ženklo pūkine striuke, kurios vertė – maždaug 25 tūkst. eurų, Putinas kreipėsi į žmones kovo mėnesį Lužnikuose, vos prasidėjus invazijai į Ukrainą.

Aneksavo Ukrainos teritorijas

Primenama, kad rugsėjo 30 d. Putinas paskelbė apie neteisėtą Ukrainos teritorijų aneksiją, o vėliau vakare Raudonojoje aikštėje buvo surengtas „patriotinis“ mitingas.

Renginyje dalyvavo per 100 tūkst. Žmonių.

Pasaulis nepripažįsta Rusijos aneksuotų keturių Ukrainos regionų, net artimiausi Maskvos sąjungininkai liko nuošalyje.

Jau kitą dieną Ukrainos ginkluotosios pajėgos išlaisvino Limaną Donecko srityje, kuris tariamai tapo Rusijos dalimi.

Karo analitikų teigimu, Putinas nori įšaldyti konfliktą, stabilizuodamas Rusijos pozicijas fronto linijoje, kad po kelerių metų su nauja jėga pultų Ukrainą, bet jau turėdamas teritorinį pranašumą, rašo Unian.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)