40-ies metų amžiaus princesė K. Middleton nuotaikinga istorija pasidalijo šią savaitę, kai su savo vyru lankėsi Velse ir kalbėjosi su vietos gyventojais, informuoja dailymail.co.uk.

„TikTok“ paskelbtame vaizdo įraše trijų vaikų mama prieina prie moters, laikančios neįprastą Jungtinės Karalystės (JK) vėliavą, kurioje įkomponuota 2010 m. įvykusių Kate sužadėtuvių su Williamu akimirka.
„Dievulėliau, ar tai mūsų sužadėtuves?“ – juokdamasi paklausė Velso princesė.

„Santuokoje pragyvenome jau 11 metų, – pridūrė ji. – O iš viso kartu esame dvigubai ilgesnį laikotarpį.“

Paskui K. Middleton papasakojo mielą istoriją apie savo vaikus: devynerių metų amžiaus princą George’ą, septynerių metų amžiaus princesę Charlottę ir ketverių metų amžiaus princą Louisą.

„Pamatę senas mano ir Williamo nuotraukas, vaikai sako: „Mama, tu atrodai tokia jauna.“ Smagu sugrįžti į Velsą, nes čia gyvenome ir susilaukėme vaikų. Ši diena labai ypatinga“, – pareiškė ji.

Williamo ir Kate apsilankymas Anglesyje buvo pirmasis poros vizitas į Velsą, gavus Velso princo ir princesės titulus iš karaliaus Karolio III.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją