„Reikšminga savaitė, kalbant apie paveldėjimą. Naujas karalius Jungtinėje Karalystėje... mums“, – sakė jis, kreipdamasis į susirinkusius žiūrovus „Microsoft“ teatre Los Andžele.

„Na, mūsų laimėjimą labiau lėmė balsavimas, nei princo Charleso [tapimą karaliumi], – tęsė jis, dėkodamas už jo komandai skirtą aukso statulėlę.

Jesse‘is Armstrongas – centre

Salėje pasigirdus šūksniams ir plojimams, J. Armstrongas pridūrė: „Nesakau, kad mūsų pozicija labiau teisėta nei jo. Tegu tai sprendžia kiti.“

Vėliau jis padėkojo visiems, prisidėjusiems prie HBO serialo kūrimo. „Esame be galo dėkingi už tokią garbę, – sakė J. Armstrongas. – Ši grupė nepaprasta. Tai – komandinis darbas.“

Jo užuominą apie Karolį III vertinta įvairiai, socialiniuose tinkluose kaipmat kilo sujudimas.

Karalius Karolis III

„Laimėti apdovanojimą už geriausią serialą ir laidyti per nacionalinę televiziją juokus apie sostą paveldėjusį monarchą – keistas sumanymas“, – rašė vienas tviterio vartotojas, kitas teigė, kad pokštas apie paveldėjimą atsiimant apdovanojimą už serialą „Paveldėjimas“ – puikus.

Vienas vartotojas neatsistebėjo: „Kodėl žmogus, atsiimdamas apdovanojimą už „Paveldėjimą“, ieško priešų karališkoje šeimoje, nieko sau.“

Dar vienas pritarė, kad iš tiesų už „Emmy“ laimėtojus balsuojama, o šaliai vadovausiantis karalius renkamas be balsavimo.

Jesse‘is Armstrongas

Karolis III (73 m.) paskelbtas Jungtinės Karalystės ir kitų Tautų Sandraugos šalių karaliumi. Juo tapo, mirus jo motinai karalienei Elžbietai II (96 m.).

Visą „Emmy“ nugalėtojų sąrašą galite rasti kitame Delfi straipsnyje, paspaudę čia.

„Emmy“ raudonasis kilimas:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)