Kate kartu su princu Williamu, princu Harry ir Meghan Markle netikėtai pasirodė Vindzoro Ilgojoje pėsčiųjų alėjoje, kur apžiūrėjo prie Vindzoro pilies karalienės atminimui suneštas gėles ir pabendravo su atėjusiais žmonėmis, rašo mirror.co.uk.

Tarp susirinkusiųjų buvo ir 28 metų Banita Ranow, kuri sakė girdėjusi, kaip Kate šalia stovėjusiems vaikams pasakojo, ką ištarė jos jauniausias sūnus Louisas, sužinojęs apie 96 metų monarchės mirtį.

Anot jos, Kate vaikams pasakojusi: „Louisas pasakė, kad Močiutė dabar bent jau yra kartu su proseneliu“.

B. Ranow sakė, jog Kate, kalbėdama su šalia stovinčiais vaikais, „graudinosi“.

Karalienė Elžbieta II

Ketverių metų Louisas yra vienas iš dvylikos karalienės ir velionio princo Philipo proanūkių. Anksčiau šią vasarą jis kartu su savo vyresniuoju broliu, princu George`u bei seserimi, princese Charlotte buvo nufotografuotas Bakingamo rūmų balkone per Elžbietos II platininio jubiliejaus iškilmes.

Louiso tėtis, princas Williamas, savo paskelbtame pranešime pasakojo, kaip jo trys vaikai leido atostogas su karaliene ir „turės prisiminimų, kurie išliks visą gyvenimą“.

Šis pranešimas pasirodė po to, kai Williamas, Harry, Kate ir Meghan netikėtai atidėjo į šalį savo nesutarimus ir kartu išėjo apžiūrėti gėlių bei atvirukų, kuriuos sunešė žmonės, atiduodami pagarbą praėjusį ketvirtadienį mirusiai 96 metų monarchei.

Pasak vieno karališkųjų rūmų šaltinio, tai įvyko po to, kai Williamas asmeniškai pakvietė savo brolį ir svainę kartu pasivaikščioti Ilgąja alėja, kol abi poros yra apsistojusios Vindzore.

Princai Williamas ir Harry su žmonomis

Jų pasirodymas buvo pirmas kartas, kai Williamas ir Kate kartu pasirodė viešumoje nuo tada, kai naujasis karalius Karolis III per savo kreipimąsi į tautą suteikė jiems visiškai naujus Velso princo ir princesės titulus.

Tai taip pat buvo pirmas kartas, kai abi poros pasirodė kartu nuo 2020 metų pradžioje vykusių Sandraugos dienos pamaldų, kurios tapo paskutiniu Saseksų poros oficialiu renginiu prieš jiems atsisakant karališkųjų pareigų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)