Atvykęs į Bekingemo rūmus, karalius pasveikino visuomenės narius, kurie susirinko pareikšti pagarbos Elžbietai II ir naujam karaliui.

73 metų Charlesas spaudė ranką ir padėkojo žmonėms, kurie skyrė jam gražius žodžius, vis dėlto buvo pastebėta, kad viena karališkosios šeimos gerbėja buvo kiek drąsesnė nei kiti. Jenny Assiminios, kai karalius padavė jai ranką, staiga jį pabučiavo, rašo people.com.

„Mačiau jį priešais save. Negalėjau tuo patikėti ir pasakiau jam: „Ar galiu tave pabučiuoti? Jis pasakė: „Na, taip“, todėl aš jį apkabinau ir tai padariau“, – sakė J. Assiminios per interviu televizijai CNN po savo pokšto. – Ačiū tau, Dieve, kad leidi man jį pamatyti ir pabučiuoti.“

J. Assiminios, kilusi iš Kipro, CNN sakė, kad yra didžiulė Didžiosios Britanijos šeimos gerbėja.

„Man patinka karališkoji šeima“, – sakė ji. – Visada juos stebiu, perku suvenyrus.“

„Jis atrodė liūdnas“, – CNN sakė J. Assiminios, mačiusi jį už rūmų vartų. „Aš jam pasakiau: „užjaučiu dėl netekties“.

Karališkosios šeimos gerbėja sakė, kad jos velionis vyras turėjo ryšį su karaliaus Charleso tėvu princu Philipu, kuris mirė 2021 m. balandžio 9 d., sulaukęs 99 metų.

„Mano velionis vyras buvo iš Graikijos, – sakė ji. – O princas Phillipas taip pat iš Graikijos.“

J. Assiminiosas minioje pastebėjo, kad žmonės „džiaugiasi“ savo naujuoju karaliumi net ir gedėdami mirusios mylimos monarchės.

„Jis yra puikus. Jis yra tobulas“, – sakė ji. – Jis man visada patiko.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją