Iš Venesuelos kilusi aktorė išpopuliarėjo nusifilmavusi filme „Mumija“ („The Mummy“). Kaip ji gyvena šiandien, po daugiau nei 20 metų?

Patricia Velasquez filme "Mumija"

Žiūrovai įsiminė P. Velasquez kaip senovės Egipto gražuolę iš juostos „Mumija“. Paskui ji gavo pasiūlymą vaidinti tęsinyje – „Mumijos sugrįžimas“ („The Mummy Returns“). Šie filmai sulaukė didžiulės finansinės sėkmės ir aktorę pavertė tikra žvaigžde.


Nuo premjeros dienos praėjo 23-eji metai, ir per tą laiką P. Velasquez gyvenimas pasikeitė neatpažįstamai.

Patricia Velasquez filme "Mumija"

Dabar jos aktorinė ir modelio karjera kuriam laikui sustabdyta. Beje, 1989 m. ji dalyvavo grožio konkurse „Mis Venesuela“ ir užėmė septintą vietą. Paskui dirbo Italijoje, Ispanijoje, Prancūzijoje, Jungtinėje Karalystėje (JK), Japonijoje, o galiausiai Niujorke tapo pirmuoju iš Pietų Amerikos kilusiu supermodeliu.


2015 m. vasario mėnesį P. Velasquez išleido memuarus „Straight Walk“, kuriuose papasakojo apie savo nelengvą jaunystę ir santykius su aktore Sandra Bernhard, juk P. Velasquez pirmoji iš Lotynų Amerikos supermodelių nepabijojo viešai paskelbti esanti lesbietė.

Garsenybė su dabartine savo partnere:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)