Prie jo garsi moteris priderino nuo 2017 metų turimą „Cartier Love“ apyrankę (kainuojančią apie 5 tūkst. svarų). Būtina paminėti ir 271 tūkst. svarų vertės sužadėtuvių žiedą, prie kurio idealiai derėjo 3 tūkst. dolerių kainuojanti Jennifer Meyer apyrankė. Dvi atžalas auginanti M. Markle ausis buvo papuošusi kukliais aukso auskarais.

Su 37 metų sutuoktiniu M. Markle dalyvavo renginyje, skirtame paminėti iki 2023 metų „Invictus Games“ likusių metų sukaktį. Žaidynės dėl pandemijos prieš tai teko atidėti.

„Tank“ laikrodis, kadaise priklausęs princesei Dianai, ir Harry padovanotas Meghan, tuo metu kainavo apie 17 tūkst. 800 svarų, bet dabar jis kainuotų dar daugiau. Ne veltui tai vienas mylimiausių M. Markle aksesuarų.

Elegantišką laikrodį savo laiku princesė Diana segėjo ne kartą, pavyzdžiui, 1997 metais lankydamasi Londono „Shri Swaminarayan Mandir“ šventykloje ir per Jungtinės Karalystės plaučių ligų fondo renginį tais pačiais metais.

M. Markle didžiulė „Tank“ laikrodžių gerbėja. 2015 metais, kai serialas „Kostiumuotieji“ buvo pratęstas trečiam sezonui, tokį įsigijo ir pati. Tuo metu „Hello Magazine“ ji sakė: „Visada žavėjausi „Cartier French Tank“ laikrodžiais. Kai sužinojau, kad bus ir trečias serialo sezonas, o tuo metu tai buvo didžiulis pasiekimas, labai apsidžiaugiau ir įsigijau tokį. Vidinėje pusėje išgraviruota „To M.M. From M.M“. Norėčiau vieną dieną jį padovanoti savo dukrai. Štai kodėl tokie daiktai ypatingi, ryšys juos paverčia ypatingais“.

M. Markle turi net kelis vertingus papuošalus iš princesės Dianos kolekcijos. Tarp jų – Velso princesės drugelių auskarai ir aukso apyrankė, kuria Sasekso kunigaikštienė puošėsi 2018 metais keliaudama po Australiją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)