Buvęs grupės „One Direction“ dainininkas dalyvavo savo naujojo filmo „Don`t Worry Darling“ (liet. Nesijaudink, brangioji) premjeroje. Šį filmą režisavo jo mergina Olivia Wilde, o jame taip pat filmavosi Florence Pugh, Gemma Chan ir Ch. Pine`as.

Iškilmingo seanso vaizdo įraše matyti, kaip 28 metų H. Stylesas su publikos plojimais įžengia į kino salę ir sėdasi šalia 42 metų Holivudo aktoriaus Ch. Pine`o.

Kai muzikos hito „Watermelon Sugar“ žvaigždė pasilenkia atlenkti savo kėdės, pasirodo, kad jis kažką spjauna Ch. Pine`ui ant kelių.

„Star Trek“ žvaigždė nustoja ploti, pažvelgia į savo kelius, tada sutrikęs šiek tiek papurto galvą ir linksmai nusišypso.

H. Stylesas vengia akių kontakto su Ch. Pine`u, pasitaiso švarko sagas ir mandagiai pasisveikina su toliau eilėje sėdinčiu žmogumi.

Sparčiai plisti pradėjęs vaizdo įrašas privertė gerbėjus spėlioti, ar H. Stylesas iš tiesų apspjovė savo kolegą ir ar tai buvo agresyvus žingsnis, ar juokais atliktas veiksmas.

Nors kai kurie vartotojai spėliojo, kad abu aktoriai galėjo sukirsti lažybų, kiti laikėsi nuomonės, kad jei H. Stylesas ir apspjovė Ch. Pine`ą, tai padarė netyčia.

Kiek anksčiau socialinėje žiniasklaidoje išplito vienas vaizdo įrašo fragmentas, kuriame Ch. Pine`as per spaudos konferenciją, skirtą naujajam filmui, varto savo akis ir apsimeta abejingas, kol per ją kalba H. Stylesas.

Šį filmą lydi ne viena kontroversija.

Pagrindinė filmo aktorė F. Pugh žiūrėjo filmo premjerą, bet spaudos konferencijoje nedalyvavo, nes į festivalį atvyko pavėlavusi.

Pasirodė pranešimų, kad filmuojant filmą „Don`t Worry Darling“ F. Pugh ir O. Wilde susipyko ir kad „Little Women“ žvaigždė atsisakė reklamuoti filmą.

Iš pradžių H. Styleso vaidmenį atliko Shia LaBeoufas, tačiau 2020 metų rugsėjį jis nusprendė pasitraukti. Kiek vėliau O. Wilde tvirtino atleidusi „Fury“ aktorių dėl jo elgesio filmavimo aikštelėje.

Sh. LaBeoufas, kurį jo buvusi mergina FKA Twigs kaltino seksualiniu smurtu, neseniai paneigė šiuos pareiškimus ir teigė, esą jis paliko filmą prieš O. Wilde valią.

38 metų O. Wilde ir H. Stylesas šiltus jausmus vienas kitam pajuto filmavimo metu ir dabar yra pora.

2020 metų lapkritį O. Wilde išsiskyrė su savo vyru Jasonu Sudeikiu. Renginio „CinemaCon 2022“ metu, pristatant filmą „Don`t Worry Darling“, jai viešai buvo įteikti jųdviejų vaikų globos dokumentai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją