Priminsime, kad per interviu Sasekso kunigaikštienė ir vėl pažėrė rezonansinių pareiškimų. Pavyzdžiui, pareiškė, kad princas Harry „prarado ryšį“ su savo tėvu, princu Charlesu, ir papasakojo, kokia „laiminga buvo“, ištrūkusi iš karališkosios šeimos gniaužtų.

Nors, kaip teigia šaltiniai, Meghan niekaip negalėjo paveikti interviu pasirodymo datos, dauguma pažymi, kad pats faktas, jog publikacija pasirodė princesės Dianos žūties metinių dieną, vargu ar yra tiesiog sutapimas.

Panašu, kad Meghan visada reikia, kad būtų kažkoks ryšis tarp jos ir Dianos. Bet šiuo konkrečiu atveju jos komanda galėjo paprašyti, kad publikacija pasirodytų jau po metinių. O dabar viskas sukasi apie Meghan, teigia vienas šaltinis iš karališkųjų rūmų.

Kitas šaltinis, pažįstantis M. Markle, sako, kad ji davė interviu, norėdama pareklamuoti savo naują tinklalaidę, kurią kuria „Spotify“ platformoje, „Archetype“ (pirmasis epizodas pridėtas praeitą savaitę), ir publikacijos paskelbimo data derinta būtent prie to.

Ji turi reklamos sutartį su „Spotify“. Žinodama, kaip Harry myli savo motiną, paskutinis dalykas, ką ji norėtų padaryti, tai jį nuliūdinti. Tik anksčiau šiais metais „Spotify“ paskelbė, kad tinklalaidė pasirodys vasaros pabaigoje, pasakoja šaltinis.

Pirmojo epizodo viešnia buvo teniso žvaigždė Serena Williams, o antrasis su dainininke Mariah Carey pasirodė jau antradienį.

„Page Six“ pašnekovas iš karališkųjų rūmų sakė, kad buvo šokiruotas M. Markle komentarų apie nutrūkusius Harry santykius su tėvu, juk princas Charlesas susitiko su Harry ir Meghan, kai jie lankėsi Jungtinėje Karalystėje per platininį Elžbietos II valdymo jubiliejų liepą. Tada pirmą kartą susipažino ir su anūke Lilibet. Šaltinis priminė, kad Charlesas iš Jungtinės Karalystės išsikraustančiai porai davė milijonų ir pareiškė, kad apie tai perskaičiusi karališkoji šeima liks be amo.

M.Markle draugas, rašytojas Omidas Skobie mano, kad jos citata iš interviu „The Cut“ galėtų būti neteisingai suprasta dėl netikslaus citavimo: „Manau, kad princas Harry iš tikrųjų omenyje turėjo Meghan tėvo netekimą, o Meghan sakė nenorinti, kad Harry prarastų savąjį“, – teigia jis tviteryje.

„Daily Express“ korespondentas Ricardas Palmeris, besispecializuojantis karališkosios šeimos temomis, interviu negailėjo kritikos ir tviteryje parašė, kad „kurti Meghan ir Harry iš savo ankstesnių klaidų nieko nepasimokė“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją