Buvusi demokratų kandidatė į JAV prezidentus įžvelgė sąsajas tarp 36-erių S. Marin skandalo ir jos pačios nuotraukos, kuri prieš 10 metų apskriejo visą žiniasklaidą: politikė, atstovaudama Jungtines Valstijas, smaginosi šokių aikštelėje ir gurkšnojo alų.

„Kaip sakė [gubernatorė] Ann Richards, Ginger Rogers darė viską, ką ir Fredas Astaire'as. Tik ji tai darė atbulomis ir dėvėdama aukštakulnius“, – rašė 74-erių H. Clinton, cituodama garsiąją buvusios Teksaso gubernatorės mintį.

Hillary Clinton įrašas

„Štai čia aš esu Kartachenoje, kurioje lankiausi kaip valstybės sekretorė. Sanna, nenustok šokti“, – buvusi JAV pirmoji ponia parašė prie tviteryje publikuotos nuotraukos, kurioje ji smaginasi po 2012 metais pasibaigusio Amerikos viršūnių susitikimo.

Jos įrašas greitai sulaukė daugiau nei 150 tūkst. patiktukų, vieną kurių padėjo ir pati Suomijos premjerė. „Ačiū, Hillary“, – atsakė S. Marin, pridėdama širdelės simbolį.

Suomijos premjerė Sanna Marin reaguoja į Hillary Clinton įrašą

Vos 36-erių metų amžiaus Suomijos ministrė pirmininkė yra viena jauniausių pasaulio valstybių lyderių. Moteris pastaruoju metu susidūrė su didėjančiu spaudimu po to, kai buvo pasidalinta vaizdo įrašais, kuriuose ji pašėlusiai šoka. Oponentai netgi suabejojo, ar ji nevartojo narkotikų.

Kituose nutekintuose įrašuose matyti, kaip ši ištekėjusi mama šoka su paslaptingu vyru ir savo oficialioje vasaros rezidencijoje priima pusnuoges socialinių tinklų žvaigždes.

Praėjusią savaitę moteris su ašaromis akyse atsiprašinėjo dėl skandalo, primindama, kad ji „taip pat yra žmogus.“

Ministrė pirmininkė taip pat prisipažino atlikusi narkotikų testą, kad įrodytų, jog nieko nevartojo. Testo rezultatas buvo neigiamas.

H. Clinton irgi susidūrė su didele kritika po to, kai buvo užfiksuota šėlstanti šokių aikštelėje ir gurkšnojanti alų: tuometinė JAV valstybės sekretorė su tuzinu bičiulių linksminosi Kartachenos kavinėje „Cafe Havana“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)