Sekmadienio vakarą apdovanojimų žiūrovai išvydo ne tik apnuogintus Damiano Davido sėdmenis, bet ir buvo liudininkais dar pikantiškesnių vaizdų.

Praėjus vos kelioms sekundėms nuo grupės pasirodymo pradžios, transliacijos kameros netikėtai buvo nusuktos į bendrinį salės vaizdą. Toks epizodas truko maždaug 40 sekundžių.

Pasirodo, viskas dėl to, kad bosistė Victoria De Angelis netikėtai apsinuogino. 22 metų muzikantė vilkėjo rizikingą „Gucci“ drabužį.

Gitara grojanti mergina buvo taip įsijautusi į pasirodymą, kad netrukus jos palaidinė nukrito iki juosmens, taip apnuoginant krūtis. Nuotraukose pikantiška akimirka išliko, jose matyti, kaip šokėjai apspito Victorią, tarsi norėdami ją kiek pridengti.

Tiesa, šokėjų nepakako, kad be viršutinės drabužių dalies likusią Victorią ir toliau filmuotų, todėl kameros nusisuko ne tik nuo jos, o ir visos grupės, kad tik nuogas kūnas nepakliūtų į eterį. Tokia situacija sukėlė ne vieno gerbėjo pasipiktinimą.

MTV, nuvylėte, kad pasirinkote nerodyti pasirodymo! Pakartotinai rodėte tuščias vietas! Kas jums negerai?! Sugadinote jų pasirodymą. Esate skolingi „Maneskin“ atsiprašymą!“ – savo „Twitter“ paskyroje skelbė vienas žiūrovas.

„Turiu galvoje, Nicki Minaj gali imituoti masturbavimąsi scenoje, bet Victoria iš „Maneskin“ negali parodyti spenelio? Rimtai?“, – antrino kitas.

„Jūs net nepakeitėte kameros į kitus tris narius, tik visiškai juos cenzūravote. Nesąžininga“, – tikino trečias.

„Aš siaubingai supykęs! Tiek laiko laukiau, o juos parodė tiek trumpai ir dar iš tolo“, – piktinosi dar vienas.

Ne ką mažiau dėmesio sulaukė ir D. Davido sceninis drabužis, kuris apnuogino jo sėdmenis. Italijos roko grupės „Maneskin“ lyderis ir vokalistas renginyje vilkėjo įspūdingas kelnes, tiksliau siaurikes su prisegtomis kelnių klešnėmis.

Savo skandalingą įvaizdį D. Davidas papildė odiniais ilgaauliais virš kelių, ryškiu dūminiu makiažu ir sidabriniu papuošalu:


23 metų rokeris su grupe scenoje atliko savo naujausią hitą „Supermodel“. Prieš tai grupė atsiėmė apdovanojimą „Best Alternative Video off-camera“ kategorijoje.

„Jis toks seksualus, ne, jie visi tokie seksualūs, kad aš tiesiog nebegaliu“, – pakomentavo vienas gerbėjas.

2021 metais „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėję italų rokeriai „Maneskin“ VMA apdovanojimuose buvo nominuoti ir Geriausio naujo atlikėjo ir Metų grupės kategorijose. Jie tapo pirmąja italų grupe, nusipelniusia tokios garbės. Kalbėdamas apie gautą apdovanojimą už geriausią alternatyvų vaizdų klipą D. Davidas sakė: „Mes laimėti nesitikėjome. Labai džiaugiamės, čia daug puikių kūrėjų, tad mums didelė garbė, be jokios abejonės“.

Apie MTV VMA's šių metų pagrindinių kategorijų laimėtojus ir tai, ką apdovanojimuose veikė Johnny Deppas, galite skaityti kitame Delfi straipsnyje paspaudę čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)