Pora iškėlė tris dienas trukusias vestuves draugams ir šeimos nariams. J. Lopez šventei pasipuošė Italijoje pasiūtą mados namų Ralph Lauren suknelę.

Penktadienį buvo surengta svečių pasitikimo vakarienė, o sekmadienį svečiai vaišinosi ant griliaus keptais patiekalais.

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad vienas B. Afflecko šeimos narys vestuvėse nedalyvavo. Pasak TMZ, jaunesnysis brolis Casey Affleckas savaitgalį liko Los Andžele.

Kai kurie svečiai šeštadienio popietę atvyko baltais „Old Savannah Tour“ autobusais, kiti buvo pastebėti atvykstantys su juodais visureigiais, budintiems apsauginiams parodydavo savo kvietimus.

Šalia aktoriaus namų, kur vyko ceremonija, buvo patiestas baltas kilimas ir pastatytas tokios pačios spalvos pianinas.

Vaizdo įrašuose buvo matyti, kad svečiai pasipuošę baltais drabužiais. Jaunavedžiai visos ceremonijos metu laikė vienas kito ranką.

Delfi primena, kad B. Affleckas ir J. Lopez 2002-aisiais metais susižadėjo, bet jau 2003-aisiais sužadėtuves kone prieš pat planuotas vestuves nutraukė. 2004-ųjų metų sausį paskelbta, kad pora suka skirtingais keliais.

Praėjus beveik dvidešimčiai metų po pirmųjų sužadėtuvių nutraukimo, Holivudo aktoriai Jennifer Lopez ir Benas Affleckas buvo vėl pasirengę oficialiai vienas kitam įsipareigoti. Užsienio spauda balandį pranešė, kad pora susižadėjo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją