„Kaitinuosi vasaros saulėje“, – parašė ji po nuotrauka, padaryta kateryje. D. Moore šiuo metu yra Europoje, kur filmuojasi juostoje „The Substance“, praneša people.com.

Daugelis garsenybės bičiulių pagyrė įspūdingąjį kadrą, įskaitant Ritą Wilson, Maye Musk ir Emmą Heming Willis (buvusio D. Moore sutuoktinio Bruce’o Williso žmona), kuri parašė: „Tau puikiai tinka!“

D. Moore dukra Rumer Willis, kuriai 34-eri, irgi negailėjo liaupsių savo mamai: „Tu tokia seksuali, mamyte, negaliu patikėti.“


Visai neseniai aktorė instagrame pasidalijo dar viena bikinio nuotrauka, kurioje buvo užfiksuotas ir šuniukas Pilaf. Šioje fotografijoje moteris vilkėjo juodą nertą vienos dalies bikinį.


Regis, D. Moore ir maudymosi kostiumėliai yra tobulai stilingas derinys. Beje, liepos mėnesį aktorė prasitarė turinti „400–500 maudymosi kostiumėlių“.

Bendro projekto su viena įmone ir jos prekių ženklo bei dizaino viceprezidente Michelle Copelman įgyvendinimo metu D. Moore stengėsi sukurti moterų stiprybę pabrėžiančią kolekciją.


„Mane labiausiai įkvėpė mintys apie moterims delikačius dalykus, pavyzdžiui, kūno formas, – paaiškino Holivudo žvaigždė. – Jos nenori atrodyti apkūnios, nesijausti patraukliomis ir geidžiamomis. Stengiausi pakeisti nusistovėjusį požiūrį, kad sendamos daromės mažiau patrauklios.“
Taip pat ji atskleidė, kad ją įkvėpė ir vintažinių maudymosi kostiumėlių „elegancija ir žavesys“. Jie buvo sukurti tam, kad moterys pasijustų „seksualiomis ir geidžiamomis“ neatidengiant per daug nuogo kūno.

„Vintažiniai maudymosi kostiumėliai pasižymi didžiuliu meistriškumu. Kai kurie modeliai tokie nuostabūs, kad net sunku patikėti, jog tai maudymosi kostiumėliai. Taigi, mūsų tikslas buvo sukurti maudymosi kostiumėlį, kuris būtų žaismingas, seksualus ir stilingas, bet taip pat sukurtų saugumo ir pasitikėjimo savimi jausmą“, – pridūrė D. Moore.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją