Išskirtinai dailymail.com gauti teismo dokumentai atskleidė, kad buvusios poros draugiškas susitarimas dėl vaiku globos ir bendro auginimo virto aštriu ginču, kai O. Wilde nusprendė persikelti į Londoną, kur gyvena jos naujasis vaikinas Harry Stylesas.

46-erių metų amžiaus J. Sudeikis ir 38-erių metų amžiaus O. Wilde pradėjo susitikinėti 2011-aisiais, susilaukė dviejų vaikų – sūnaus Otiso, kuriam jau aštuoneri, ir dukros Daisy, kuri dabar yra penkerių metų amžiaus, tačiau 2020 m. pabaigoje pasuko skirtingais keliais.

Trečiadienį, rugpjūčio 10 d., teisėjas nusprendė, kad vaikų gyvenamoji vieta yra Kalifornijos valstija (t. y. jie turi gyventi su mama), ir atmetė J. Sudeikio prašymą leisti vaikams gyventi Niujorke.

Išsiskyrę aktoriai toliau draugiškai dalijosi vaikų globa ir su savo atžalomis pakaitomis praleisdavo po savaitę, gyvendami Niujorke, Los Andžele ir Londone. Deja, šių metų balandžio mėnesį šiam susitarimui atėjo galas, kai J. Sudeikis ir O. Wilde susiginčijo dėl nuolatinės vaikų gyvenamosios vietos, todėl J. Sudeikis pateikė prašymą dėl globos teisių suteikimo.

Anot O. Wilde, jiedu buvo sutarę, kad ateinančiais mokslo metais vaikais lankys mokyklą Los Andžele, nes J. Sudeikis filmuosis paskutiniame „Apple TV“ serialo „Ted Lasso“ sezone ir turės būti Londone.

„Bet neseniai Jasonas nusprendė, kad, pasibaigus serialo filmavimui, sugrįš į Niujorką, ir pageidavo, jog vaikai būtų su juo, kol ilsėsis, – teismo dokumentuose nurodė aktorė. – Kai nesutikau, nes vaikai kelerius metus nebuvo Niujorke, Jasonas pateikė prašymą dėl vaikų globos.“

2021 m. sausio mėnesį su H. Stylesu pradėjusi draugauti O. Wilde tvirtino, kad vaikai daugiausia laiko praleisdavo Los Andžele arba Londone ir netgi lankė mokyklą abiejose miestuose. J. Sudeikio prašymas buvo atmestas, nes teisėjas nusprendė, kad Bruklinas nėra Otiso ir Daisy nuolatinė gyvenamoji vieta.

Remiantis naujausiais teismo dokumentais, teisėjas Powellas ir arbitras sutarė, kad nuolatinė vaikų gyvenamoji vieta yra ne Niujorko, bet Kalifornijos valstija.

„Taigi, remiantis 2022 m. liepos 15 d. oficialiai pateiktomis priežastimis, atsakovo reikalavimas atmesti prašymą dėl globos teisių, pateiktą 2021 m. spalio 21 d., yra patenkinamas. Be to, Niujorko valstijos teismai negali nagrinėti tokių prašymų, nes Niujorko valstija nėra nuolatinė vaikų gyvenamoji vieta“, – paskelbė teisėjas.

O. Wilde teismo dokumentus gavo balandžio 26 d., kai Las Vegase įvykusio renginio „CinemaCon“ metu scenoje kalbėjo apie savo naująjį filmą. Holivudo žvaigždė savo trilerį „Don’t Worry Darling“ pristatinėjo 4 100 kino pramonės vykdomųjų vadovų, kai teismo kurjeris jai įteikė gelsvai rusvos spalvos voką.

Keistoji akimirka sukėlė spėlionių bangą tarp renginio dalyvių ir reporterių – visiems labai magėjo sužinoti, kas buvo tame voke.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją