Laikraštis „The New York Post“ paskelbė nuotrauką, kurioje buvo matyti šviežiai supiltas kapas su baltų gėlių puokšte ir lentele su Ivanos Trump vardu, pavarde ir gimimo bei mirties datomis.

Ivana mirė liepos 14 dieną, kai, anot pareigūnų, per nelaimingą atsitikimą, kaip manoma, nukritusi nuo laiptų savo namuose Aukštutiniame Ist Saide. Jai buvo 73 metai.

Kapas yra užtvertoje golfo klubo zonoje, kuri, kaip laikraščiui „Post“ sakė vienas šaltinis, yra „ne per toliausiai nuo pagrindinio klubo pastato“.

„Jie turi privatų, žole užsėtą plotą. Tai tik labai diskretiškas granito luitas su išgraviruotu jos vardu“, – laikraščiui „Post“ pasakojo neįvardytas šaltinis.

Kaip skelbia „Business Insider“, neįprastos vietos pavertimas laidotuvių vieta D. Trumpui galėjo atnešti mokesčių lengvatų. Pagal vietos tvarką, kapinių vietos yra atleidžiamos nuo įvairių mokesčių ir rinkliavų.

Liepos 20 dieną Donaldas ir Melania Trumpai dalyvavo Ivanos laidotuvėse, kurios vyko Šv. Vincento Ferero bažnyčioje Niujorko Aukštutinio Ist Saido rajone. Laidotuvėse taip pat dalyvavo trys Ivanos ir Donaldo Trumpo vaikai: Donaldas Trumpas jaunesnysis, Ivanka Trump ir Ericas Trumpas. Jie visi pasakė gedulingas atsisveikinimo kalbas.

Ivanos karstas buvo uždengtas violetiniu audeklu. Ant jo buvo uždėtas auksinis kryžius, anksčiau pranešė „Insider“.

Anksčiau Donaldas Trumpas yra pareiškęs, jog savo golfo klube Bedminsteryje ketina įrengti „dešimties plotelių privačias šeimos kapines“, rašė „Washington Post“.

„Ponui Trumpui visame pasaulyje priklauso daug nekilnojamojo turto objektų, tačiau savo paskutinio poilsio vietai jis pasirinko būtent šį klubą, nes tai jo mėgstamiausias turtas, be to, jį žavi šio miestelio kultūra bei charakteris“, – skelbė 2014 metų dokumentai, kuriuos citavo „Washington Post“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją