Princas Williamas ir Kate Hitrou oro uoste mėgaujasi „Michelin“ žvaigždučių vertu patiekalų valgiaraščiu ir neribojamu šampanu.

Per dvi valandas trunkančią paslaugą, kuri kainuoja 3300 svarų, slaptoje 5-ojo terminalo vietoje Kembridžo kunigaikštį ir kunigaikštienę aptarnauja asmeninis kamerdineris, rašo mirror.co.uk.

„Instagram“ nuotraukose užfiksuoti prabangūs patiekalai, kuriuos sukūrė „Michelin“ žvaigždute įvertintas virtuvės šefas Jasonas Athertonas, įskaitant „lengvus bei sezoninius“ britų produktus.

Pagrindinius patiekalus sudaro ant grotelių kepta plėšyta vištiena su salierų salotomis, pikantiška auksaspalvė dorada arba garuose troškintas jūros ešerys, praneša žurnalas „Hello!“.

Svečiai taip pat gali rinktis iš daugybės desertų, pavyzdžiui, pyragaičių, apšlakstytų medumi, ar šokolado fondiu su šviežiais vaisiais ir zefyrais.

„Heathrow VIP“ vadovė Priya Malhotra kiek anksčiau „Business Insider“ yra sakiusi: „Iš valgiaraščio galite užsisakyti tiek maisto, kiek norite“.

„Galite net užsisakyti visą meniu ir išgerti man visą „Dom“ (šampaną „Dom Perignon“) – prašau, galite tai daryti, bet aš galiu suirzti“.

Williamas ir Kate jau anksčiau buvo pastebėti kartu su princu George`u, princese Charlotte ir princu Louis atvažiuojantys prie prabangių šio oro uosto apartamentų „Windsor Suite“.

Kaip rašo „OK!“, šiuose liukso apartamentuose nieko netrūksta, nes lankytojai juose aptarnaujami kaip VIP svečiai, o juose dirbantys beveik 100 darbuotojų pasirūpina tiek valstybės vadovais, tiek A sąrašo garsenybėmis.

Atvykusius svečius pasitinka durininkas su fraku ir skrybėle, kuris nusiunčia keleivių bagažą patikrinimui ir saugiam pristatymui į lėktuvą.

Tarp privilegijų yra prabangi poilsio zona, kurioje kabo karalienės portretas ir meno kūrinys iš galerijos „Tanya Baxter Contemporary“.

Joje taip pat yra minkšta sofa, prabangūs foteliai, oficialus valgomojo stalas, didžiulis televizorius ir asmeninis tualetas.

Keleiviams, norintiems apsipirkti neapmuitinamų prekių parduotuvėse, pasirengę padėti asmeniniai asistentai. Ypatingiems svečiams taip pat skirta privati saugumo patikrinimo juosta, kurią, kaip pranešama, „galima praeiti per 30 sekundžių“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją