Anot O. Arestovičiaus, jis su savo žmona Anastasija susipažino psichologijos kursuose. Pamatė ją salėje ir nusprendė pakviesti kavos. Prie puodelio kavos ir informavo, kad ji bus jo žmona.

Garsus vyras teigia, kad taip jam nutiko su visomis žmonomis. Jis iš karto suprasdavo, ar tai ta ypatinga moteris, ar ne. O. Arestovičius pridūrė, kad palaiko gerus santykius su visomis buvusiomis, maža to, jos bendrauja ir tarpusavyje.

Be to, O. Arestovičius su kiekviena žmona turi po vaiką — dvi dukras ir sūnų. Ukrainos prezidentūros patarėjas per interviu akcentavo besistengiantis savo vaikams skirti kuo įmanoma daugiau laiko ir leidžia jiems viską, ko jie užsinori.

O. Arestovyčius prakalbo ir apie savo pajamas. Pasirodo, iki karo jis uždirbdavo 300 tūkst. grivinų per mėnesį (beveik 8 tūkst. eurų), o dabar – dar daugiau. Tai jam suteikia galimybę net tik išlaikyti penkias šeimas, bet ir ne per seniausiai leido išpildyti svajonę – garsus vyras įsigijo automobilį. Tik nuosavo būsto dar neturi.

Kaip teigia pats O. Arestovičius, jis patenka į „likviduotinų“ asmenų sąrašą, todėl prisirišti prie vienos gyvenamosios vietos jam pavojinga, jis priverstas dažnai keisti butus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)