Atlikdamas savo dainą „Cvet nastrojenija čiornij“, dainininkas sugriebė priešais jį ant kelių buvusios šokėjos ranką ir pradėjo ja glamonėti savo intymią vietą.

Vaizdo įraše užfiksuotas akimirka kaip mat išplito internete. Socialinių tinklų vartotojai greitai sureagavo į tokį gėdingą Vladimiro Putino papūgėlės poelgį.

„Kaip mano koncertus žiūri tie, kurie nespėjo nusipirkti bilietų“, – įrašą pakomentavo pats F. Kirkorovas.

Visgi daugelis atlikėjo sekėjų prastai įvertino jo išsišokimą.

Komentaruose po minėtu vaizdo įrašu jie sakė, kad gėda jį viešinti.

Kadaise rusų dainininkas Filipas Kirkorovas buvo ryškus ir charizmatiškas atlikėjas, rašo UNIAN. Tačiau įkopęs į šeštąją dešimtį, virto eiline V. Putino marionete, kuri Kryme surengtame šou už 80 tūkst. eurų linksmino sužeistus rusų karius.

Neseniai jis patyrė dar vieną didžiulę ir garsiai nuskambėjusią gėdą - Rusijos popmuzikos estrados karaliui kelionė į Moldovą virto nusivylimu, mat jis nebuvo įleistas į šalį. Oro uoste atlikėjui teko apsisukti ir grįžti atgal, rašė starhit.ru.

Dainininkas privačiu reisu skrido į Kišiniovo oro uostą, tačiau pasienio kontrolės punkte paaiškėjo, kad F. Kirkorovas niekur toliau keliauti negalės, nes šalies valdžia uždraudė jam atvykti į Moldovą.

„Vadovaudamasi nustatytais protokolais, Moldovos pasienio policija nustatė, kad Filipas Kirkorovas nesilaikė valstybės sienos kirtimo sąlygų“, – buvo sakoma Moldovos policijos išplatintame pareiškime.

Kol kas neskelbiama, koks buvo Rusijos popmuzikos žvaigždės kelionės tikslas. Tiesa, atlikėjas neretai koncertuoja Kryme. Pasak gandų, Filipas Kirkorovas esą turėjo dalyvauti vienos įmonės renginyje.

Delfi primena, kad Rusijos atlikėjas Filipas Kirkorovas, palaikantis agresyviąją Vladimiro Putino politiką, vos prieš kelias dienas surengė pasirodymą Rusijos aneksuotame Kryme. Ten jis kreipėsi į kareivius, kurie kasdien žudo taikius ukrainiečius, ir juos pavadino „didvyriais“.

Vaizdo įraše garsusis atlikėjas sako: „Ačiū jums, vyručiai! Jūs nuostabūs! Dar kartą lenkiuosi jums už tai, ką darote. Svarbiausia, kad pas savo šeimas sugrįžtumėte gyvi ir sveiki. Žaizdelė liks, bet iki vestuvių užgis.“ Kreipdamasis į kitus žiūrovus: „Jūs nesuprantate, kokie jie šaunuoliai. Juos visur lydės sėkmė. Palinkėkime jiems sveikatos ir laimės, o mums su jumis – ramaus dangaus virš galvos...“

„Kirkorovas – išskirtinis kvailys, bet jam atleistina. Reikalas tas, kad kiekvieno žmogaus kaukolėje yra vadinamųjų „rezonatorių“, t. y. ertmių (kaktikaulyje, pleištikaulyje ir kt.). Dainavimas gali truputį padidinti šias ertmes. Kirkorovo kūrinys „Zaika maja“ ir kiti šedevrai paradoksaliai padidino jo rezonatorius. Taigi, Filia ne idiotas, o tiesiog anatominis fenomenas“, – pažymėjo A. Nevzorovas.

Priminsime, kad Katia Osadča papasakojo, jog F. Kirkorovas patarė Ani Lorak nekalbėti apie karą Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją