Trečiadienį 36-erių modelis Instagrame paskelbė, kad laukiasi, rašo People.com. Prie žinios apie nėštumą moteris paviešino ir nuotrauką, kurioje ji vien su apatiniais ir matosi augantis nėščiosios pilvukas.

„Keli pastarieji metai buvo pilni emocijų, kurias norisi pamiršti, tačiau mūsų širdys vėl prisipildė džiaugsmo. Po milijardo injekcijų pakeliui – dar vienas vaikelis“, – sekėjams pranešė garsenybė. Ant jos kojos matosi mėlynės nuo injekcijų.


Instagramo įrašo Ch. Teigen prisipažino, kad 2020 metų rugsėjį, netekus trečiojo vaiko Jacko, ji labai baiminosi dėl nėštumo.

„Kiekvieno vizito pas gydytoją metu sakiau sau: „Gerai, jei šiandien kūdikiui viskas gerai ir aš sveika, paskelbsiu šią naujieną viešai“, bet tada lengviau atsikvepiu išgirdusi vaikelio širdies plakimą ir nusprendžiu, kad vis dar per daug nervinuosi“, – pridūrė ji. „Nemanau, kad kada nors išeisiu iš gydytojo kabineto jausdama daugiau jaudulio nei nervų, bet kol kas viskas yra tobula ir gražu, turiu viltį, jaučiuosi nuostabiai. Gerai, buvo labai sunku išlaikyti paslaptį tai taip ilgai!“

Ch. Teigen ir J. Legendas turįi dukterį Luna Simone (6 m.) ir sūnų Milesą Theodore (4 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)