58-erių Holivudo aktorius šypsodamasis ant baltojo kilimo neslėpė nedidelio dešiniojo priekinio danties nuskilimo.

Nors ir nežinome, dėl ko B. Pittui nuskilo dantis, aktorius kaip visuomet atrodė dabitiškai.

Prie juodų apsmukusių džinsų Bradas priderino mėlynai apsiūlėtus šokoladinės rudos spalvos marškinėlius su metaline sagtele ties apykakle. Vyras taip pat dėvėjo juodą švarką su raudonos spalvos siūlu dygsniuota apykakle ir avėjo zomšinius batus.

„Kovos klubo“ žvaigždė savo karamelinio atspalvio plaukus buvo perskyręs šone, o akis paslėpė po juodais akiniais nuo saulės.

Tai ne pirmas kartas, kai aktorius pademonstruoja dantų pokyčius: 1999 metais dėl vaidmens jam šlovę atnešusiame „Kovos klube“ B. Pittui buvo atliktos dantų procedūros.

Aktoriui ruošiantis kultinio gatvės kovotojo Tylerio Durdeno vaidmeniui, chirurginiu būdu buvo nuskelta dalis priekinių dantų. Tokiu drastišku žingsniu siekta suteikti jam kieto mušeikos chuligano išvaizdą, kad aktorius tobulai atitiktų savo personažą.

Tačiau po filmavimų Bradas vėl susigrąžino savo tobulai tiesius dantis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją