Apie tai, kad teko bendrauti su Ivana Trump Malibu reabilitacijos centre, Ivana Lowell, anglų rašytojos ledi Caroline Blackwood duktė, prasitarė skaitmeniniam leidiniui „Air Mail“ adresuotame laiške.

Priminsime, kad liepos 14 d. Ivana Trump buvo rasta negyva savo namuose Aukštutiniame Istsaide (Niujorke). Moters kūnas gulėjo laiptų apačioje.

Po savaitės visa Trumpų šeima susitiko Niujorke, kad atsisveikintų su Ivana, Donaldo Trumpo pirma žmona ir trijų jo vyresniųjų vaikių – Erico, Ivankos ir Donaldo jaunesniojo – motina. Kiti laidotuvių dalyviai prie šeimos prisijungė šalia Šv. Vincento Ferero bažnyčios Manhatano Aukštutinio Istsaido rajone, rašo „Daily Mail“.

Dabar Guinnesso įpėdinė I. Lowell tvirtina, kad jai teko bendrauti su savo bendravarde vienoje Malibu įstaigoje: tai, esą, vyko praėjus keliems metams po Ivanos ir Donaldo Trumpų skyrybų 1990-aisiais.

I. Lowell teigia, kad su aukštuomenės sluoksniuose besisukiojančia moterimi susipažino „rausvojoje rezidencijoje“. Ji, esą, tada reikalavo, kad visi vadintų ją Maria, o kol gyveno Malibu centre, draugiją jai palaikė jaunas vyras, vardu Roberto.

„Aukšta moteris su kone tokia pat aukšta šviesių plaukų kupeta ir gerokai pridažytų veidu šaukė bet kam, kas tik sutikdavo klausyti jos kalbų: „Kiek kartų galiu kartoti, kad mano vardas ne Ivana, o Maria. Aš esu Maria“, – parašė I. Lowell leidiniui „Air Mail“.

„Kai ji nusiramino, aš priėjau ir prisistačiau. „Labas, mano vardas Ivana“, – pasakiau. Iš pradžių ji akivaizdžiai sutriko, tačiau kai pyktis praėjo, jos veidas sušvelnėjo“, – tęsė savo pasakojimą I. Lowell.

Kaip aiškina I. Lowell portalui „Air Mail“ adresuotame rašinyje, būtent taip ir prasidėjo neįtikėtina jos ir I. Trump draugystė. Anot I. Lowell, per visą laiką, kurį teko prabūti reabilitacijos centre, Ivana Trump nudavė nemananti, kad turi lankytis grupiniuose užsiėmimuose arba susitikimuose, o paklausta, kodėl ten atvyko, tiesiog atsakė: „Paprasčiausiai išsekau.“

Visgi toliau I. Lowell rašo, kad Ivana Trump prisijungė prie grupelės ir atvirai bei nuoširdžiai pasakojo apie santuokoje patirtą žeminimą. Deja, apie kurią būtent santuoką čia kalbama, neaišku.

Išsiskyrusi su Donaldu Trumpu, Ivana Trump užmezgė romaną su italų verslininku Riccardo Mazzucchelli ir 1995-aisiais už jo ištekėjo. Praėjus dvejiems metams santuoka iširo.

Po dar vienos nesėkmingos santuokos Ivana ėmė susitikinėti, o vėliau ir susituokė su italų aktoriumi Rossano Rubicondi, tačiau 2021-ųjų spalį jis mirė pralaimėjęs kovą su vėžiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją