F. Kirkorovo pasirodymo ištrauką savo „Telegram“ kanale paskelbė žurnalistas ir opozicionierius Aleksandras Nevzorovas, praneša unian.net.

Vaizdo įraše garsusis atlikėjas sako: „Ačiū jums, vyručiai! Jūs nuostabūs! Dar kartą lenkiuosi jums už tai, ką darote. Svarbiausia, kad pas savo šeimas sugrįžtumėte gyvi ir sveiki. Žaizdelė liks, bet iki vestuvių užgis.“

Kreipdamasis į kitus žiūrovus: „Jūs nesuprantate, kokie jie šaunuoliai. Juos visur lydės sėkmė. Palinkėkime jiems sveikatos ir laimės, o mums su jumis – ramaus dangaus virš galvos...“

„Kirkorovas – išskirtinis kvailys, bet jam atleistina. Reikalas tas, kad kiekvieno žmogaus kaukolėje yra vadinamųjų „rezonatorių“, t. y. ertmių (kaktikaulyje, pleištikaulyje ir kt.). Dainavimas gali truputį padidinti šias ertmes. Kirkorovo kūrinys „Zaika maja“ ir kiti šedevrai paradoksaliai padidino jo rezonatorius. Taigi, Filia ne idiotas, o tiesiog anatominis fenomenas“, – pažymėjo A. Nevzorovas.

Priminsime, kad Katia Osadča papasakojo, jog F. Kirkorovas patarė Ani Lorak nekalbėti apie karą Ukrainoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)