„Man tiek metų, kiek yra, tačiau jaučiuosi nuostabiai ir be galo laiminga“, – sakė ji interviu „People“. – Atrodo, lyg būčiau stabtelėjusi, padariusi pauzę, o dabar viskas tik prasideda.“

Apie naują kremą ji pranešė naujienlaiškyje – papasakojo apie naują produktą, kuris kainuoja 65 dolerius.

Vėliau su instagramo sekėjais J. Lopez pasidalino seksualiu reklaminiu videoklipu. Skelbiama, kad naujasis losjonas stangrina sėdmenų, klubų ir šlaunų odą.

„Mes puoselėjame veido odą, o kūną kartais pamirštame. Aš norėjau sukurti priežiūros priemonę kūnui, kuri patenkintų specifinius jo poreikius, pradėjome nuo sėdmenų. Šiandien – mano gimtadienis, dovanoju jums „JLoBody FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm“, – rašoma naujienlaiškyje.


„Didžiuokitės savo privalumais, taip – didžiausiu savo turtu, darykite tai su pasimėgavimu“, – skatino savo gerbėjus J. Lopez.

Kol kas pagamintas ribotas kiekis losjono, jo galima įsigyti interneto svetainėje „JLo Beauty“. Kita partija bus pagaminta rugpjūtį.

Gaminys pasirodė, praėjus savaitei po J. Lopez ir Beno Afflecko sutuoktuvių Las Vegase.

Po jų J. Lopez naujienlaiškyje rašė: „Mes tai padarėme. Meilė – graži. Meilė – maloninga. Ir, pasirodo, meilė – kantri. Tokia kantri, kad laukė 20 metų.“


„Apsišarvuok kantrybe ir galbūt geriausią savo gyvenimo akimirką būsi Las Vegase, važiuosi per meilės tunelį su vaikais ir su tuo, su kuriuo gyvensi amžinai. Meilė yra nuostabus dalykas, galbūt geriausias iš visų dalykų – jos verta laukti“, – teigė garsenybė.

Šiuo metu J. Lopez ir B. Affleckas išvykę medaus mėnesiui į Paryžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)