Remiantis žiniasklaidos turimais duomenimis, pora jau ruošia dokumentus, kad galėtų visam laikui persikraustyti į Jungtines Valstijas.

„Telegram“ kanalas, remdamasis buvusiu Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatu Romanu Chudiakovu, praneša: „Pugačiova ir Galkinas visam laikui persikels į Jungtines Valstijas. Galkinų šeima jau rūpinasi reikiamų dokumentų tvarkymu ir nekilnojamojo turto Rusijoje pardavimu.“

Pats M. Galkinas ir jo žmona A. Pugačiova šios informacijos kol kas nekomentuoja.

Po to, kai M. Galkinas viešai išsakė savo poziciją prieš Rusijos karą Ukrainoje ir išreiškė paramą ukrainiečiams, Rusijoje prasidėjo tikras jo persekiojimas.

Su humoristu pabendravusi Maša Jefrosinina papasakojo, kad iš poros jau atėmė jų pilį. Be to, jam ruošiamasi iškelti bylą dėl Rusijos Federacijos armijos diskreditavimo. Tai M. Galkino neprivertė išsižadėti savo žodžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)