Kaip rašo portalas People.com, balso įrašas iliustruotas A. Winehouse ir jo paties archyvine nuotrauka.


Garso įraše A. Winehouse sako: „Aš tavęs pasiilgau, paskambink man, kur esi?“. O toliau ji ima dainuoti: „Paskambink man, jei ne, aš nežinau, ką daryti...“

S. Remi dirbo su A. Winehouse nuo pat jos debiutinio albumo „Frank“ išleidimo 2003 m. Atlikėja mirė apsinuodijusi alkoholiu 2011 m. liepą. Jai tuomet tebuvo 27-eri metai.

Praėjusį mėnesį garsus muzikos prodiuseris Markas Ronsonas paskelbė „TikTok“ įrašą, kuriame kalba apie savo patirtį kuriant vieną iš išskirtinių Winehouse hitų „Back to Black“ ir pasidalijo anksčiau negirdėtais legendinės atlikėjos žodžiais.

„Sveiki, aš esu Markas Ronsonas. Tiems iš jūsų, kurie galbūt manęs nepažįsta, aš parašiau dainą „Back to Black“ su Amy Winehouse maždaug prieš 15 metų būtent šiuo fortepijonu čia, – sakė 46 m. muzikantas.

„Amy atvyko čia, į mano studiją. Mes susitikome pirmą kartą ir aš ją akimirksniu pamilau“, – tęsė Ronsonas. „Ji man grojo visą šią puikią septintojo dešimtmečio muziką, ji išėjo, likau įkvėptas ir parašiau Amy būsimą hitą.“

Tada jis grojo puikiai daugeliui pažįstamą ištrauką iš dainos.

„Kitą dieną ji atėjo ir parašė dainos tekstą“, – sakė Ronsonas, paminėdamas poetiškai emocingus kūrinio žodžius, įkvėptus A. Winehouse ir Blake'o Fielderio-Civilio audringų santykių. Kaip dabar jau žinoma, vėliau Blake‘as Amy paliko dėl savo buvusios merginos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją