Rebel Wilson šią vasarą maudosi romantikoje. Penktadienį instragrame ši 42 metų amžiaus australų aktorė pasidalijo nuotraukoje užfiksuotu bučiniu su savo mergina, mados ir juvelyrikos dizainere Ramona Agruma. Maudymosi kostiumėliais apsivilkusios moterys nuotraukoje lepinasi saulės spinduliais.


Prieš tai kino garsenybė paskelbė vaizdo įrašą, kuriame R. Agruma supa ją ant didelių auksinių sūpynių. Aktorė parašė po vaizdo įrašu: „Ačiū, brangute, kad pastūmei! Nežinau, ką mes čia išdarinėjame... bet man patinka kiekviena sekundė!“


Neseniai pora romantiškai keliavo po Islandiją, Turkiją ir Londoną. Viešėdamos Jungtinės Karalystės sostinėje jos apsilankė Vimbldono teniso turnyre.

Praėjusį mėnesį R. Wilson ir R. Agruma instragrame oficialiai paskelbė apie savo santykius. „Maniau, kad man reikia Disnėjaus princo... bet galbūt visą tą laiką man iš tikrųjų reikėjo Disnėjaus princesės“, – parašė aktorė.

Šaltinis žurnalui „People“ sakė, kad pora susitikinėja nuo sausio mėnesio. Vasarį pora kartu apsilankė Supertaurės rungtynėse.

„Jų santykiai labai rimti. Juodvi labai laimingos kartu. Rebel draugams džiugu ją matyti taip saugiai besijaučiančią su kitu žmogumi“, – sakė informatorius.

Australų aktorė sureagavo į „Sydney Morning Herald“ apžvalgininko Andrew’io Hornery’io straipsnį – dabar jau ištrintą iš laikraščio svetainės – kuriame jis atskleidė, kad leidinys planavo pirmasis paskelbti naujieną apie jos ir R. Argum draugystę, pirma moteriai davęs dvi dienas savo komentarui pateikti. R. Wilson galiausiai pati paviešino pareiškimą.

„Ačiū už komentarus, tai buvo labai sunki situacija, bet stengiuosi su ja susitvarkyti taktiškai“, – gerbėjams išreiškus savo paramą tviteryje parašė moteris.

Vėliau A. Hornery’is pripažino, kad pranešant žinią apie naujus R. Wilson santykius buvo padaryta netinkamų žingsnių.

„To tikrai nenorėjau. Bet matau, kad ji su situacija susitvarkė nepaprastai taktiškai. Būdamas gėjus puikiai suvokiu, kaip stipriai skaudina diskriminacija. Niekada gyvenime nenorėčiau kam nors sukelti tokį skausmą“, – rašė žurnalistas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)