Kaip praneša TMZ, santuokos licencija jiems buvo išduota Nevadoje, Klarko apygardoje liepos 16 dieną.

Žmogus, nenorėjęs atskleisti savo tapatybės pranešė, kad pora susituokė, o licencija tai tik patvirtina.

Praėjus beveik dvidešimčiai metų po pirmųjų sužadėtuvių nutraukimo, Holivudo aktoriai Jennifer Lopez ir Benas Affleckas buvovėl pasirengę oficialiai vienas kitam įsipareigoti. Užsienio spauda balandį pranešė, kad pora susižadėjo.

Džiugią naujieną savo gerbėjams J. Lopez pranešė savo naujienlaiškyje „On tje JLo“ balandžio 8 dieną. Garsenybė pademonstravo ir sužadėtuvių žiedą.

Dar praėjusių metų liepą visos spėlionės ir gandai išgaravo – Jennifer Lopez ir Benas Affleckas patvirtino puikiai visiems žinomą patarlę, kad sena meilė nerūdija – garsenybių pora vėl pasirodė kartu.

Jau kuris laikas netilo kalbos, kad vestuves su Alexu Rodriguezu atšaukusi dainininkė puolė į buvusio mylimojo glėbį.

Socialiniuose tinkluose dainininkė pasidalino nuotraukomis, kurios yra skirtos jos 52 gimtadieniui paminėti. Visgi labiausiai milijonus sekėjų sudomino, kad naujuose kadruose matyti ne tik stulbinanti žvaigždės figūra, bet ir B. Affleckas.

Delfi primena, kad B. Affleckas ir J. Lopez 2002-aisiais metais susižadėjo, bet jau 2003-aisiais sužadėtuves kone prieš pat planuotas vestuves nutraukė. 2004-ųjų metų sausį paskelbta, kad pora suka skirtingais keliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją