Po pasirodymo muzikantas kartu su kolegomis išėjo į lauką, kad nusifotografuotų. Netikėtai pasirodė motociklas. Jį vairavęs asmuo iš labai arti šovė į Nikitą Sviatkovskį (tok tikrasis OFFMi vardas). Į įvykio vietą labai grietai prisistatė greitosios pagalbos automobilis. OFFMi su šautinėmis žaizdomis buvo operatyviai hospitalizuotas, rašo UNIAN.

Preliminariais duomenimis, į reperį buvo šauta iš signalinio pistoleto. Jokių žinių apie dabartinę muzikanto būklę kol kas nėra.

Verta paminėti, kad išpuolio motyvai, lygiai kaip motociklininko tapatybė, kol kas nežinomi. Internete randasi samprotavimų, kad tai galėjo būti bandymo nužudyti inscenizacija, esą, surengta siekiant padidinti OFFMi populiarumą.

Kas tas OFFMi?

Nikita Sviatkovskis jau keletą metų koncertuoja kaip atlikėjas, pasivadinęs OFFMi. Kiek yra žinoma, jis gimė Kryme, Sevastopolyje.

Savo, kaip muzikanto, karjerą reperis pradėjo grupėje „Bound“, tačiau nuo 2016-ųjų jau rengia solinius koncertus. OFFMi yra išleidęs tris studijinius albumus, keturis mini albumus ir daugybę singlų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją