Dainininkas anksčiau šį mėnesį Puerto Rike sulaukė draudimo artintis prie žmogaus, kuris kaltino jį smurtu. Procese aukos tapatybė yra slepiama, tačiau, pasak dailymail.com, garsenybės brolis Ericas išdavė, jog tai – muzikanto sūnėnas.

Ricky Martinas buvo apkaltintas „fizinių ir psichologinių išpuolių vykdymu“. Teigiama, kad jis su gerokai jaunesniu sūnėnu buvo užmezgęs romaną, kuris truko apie 7 mėnesius, o baigėsi prieš du mėnesius.

Atlikėjo sūnėnas teigė, kad R. Martinas nesutiko su juo nutraukti santykių ir ne kartą buvo pastebėtas slampinėjantis šalia namų. Vaikinas taip pat teigė, kad atlikėjas vartojo „daug alkoholio ir narkotikų.“

„Deja, tokį dalyką paviešinęs asmuo kovoja su dideliais psichinės sveikatos iššūkiais. Be jokios abejonės, Ricky Martinas niekada nebuvo ir niekada nebus užmezgęs jokių seksualinių ar romantinių santykių su savo sūnėnu“, – kiek vėliau tikino garsenybės advokatas Marty Singer, praneša people.com.

Jis tęsė: „Tai ne tik melas, bet ir labai šlykštus dalykas. Mes tikimės, kad šis žmogus sulauks pagalbos, kurios jam šiuo metu labai reikia. Taip pat tikimės, kad ši siaubinga byla bus atmesta vos tik teisėjas pažvelgs į faktus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją