Verslininkė ir buvusio prezidento Donaldo Trumpo pirmoji žmona Ivana Trump mirė nukritusi nuo laiptų, penktadienio popietę atskleidė Niujorko medicinos ekspertizės biuras.

Oficiali 73 metų moters mirties priežastis yra trauma - stuburo sužalojimas. Incidentas pripažintas nelaimingu atsitikimu.

I. Trump ketvirtadienį buvo rasta be gyvybės ženklų ant laiptų savo namuose Viršutiniame East Side, tai patvirtino Niujorko pareigūnai. Atvykę medikai konstatavo jos mirtį.

Tiesa, kol kas neatskleidžiama toksikologijos ataskaita ar jos detalės, o tai galėtų sudaryti aiškesnį vaizdą, kokios būklės buvo moteris prieš įvykstant nelaimei.

„Ji buvo nuostabi, graži moteris, gyvenusi puikų ir įkvepiantį gyvenimą“, – buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas rašė savo socialinės žiniasklaidos platformoje „Truth Social“.

Jis nenurodė mirties priežasties, tačiau laikraštis „New York Times“ pranešė, kad teisėsaugos pareigūnai tiria, ar ji nenukrito nuo laiptų savo bute Manhatane.

Niujorko policijos departamento atstovas naujienų agentūrai AFP sakė, kad į įvykio vietą atvykę pareigūnai aptiko 73 metų moterį be sąmonės ir nereaguojančią į aplinką. Greitosios medicinos pagalbos tarnyba konstatavo mirtį. Pasak policijos, „neatrodo, jog būtų įvykdytas koks nors nusikaltimas“ ir kad miesto teismo medicinos ekspertas nustatys mirties priežastį.

„Jos pasididžiavimas ir džiaugsmas buvo trys vaikai: Donaldas jaunesnysis, Ivanka ir Ericas. Ji labai jais didžiavosi, kaip ir mes visi didžiavomės ja. Ilsėkis ramybėje, Ivana!“ – rašė D. Trumpas.

Buvusi manekenė I. Trump, užaugusi komunistų valdymo laikais buvusioje Čekoslovakijoje, 1977 metais ištekėjo už D. Trumpo, tuomet pradedančio nekilnojamojo turto vystytojo. Vėliau tais pačiais metais gimė jų pirmasis vaikas – Donaldas jaunesnysis. Ivanka gimė 1981 metais, o Ericas – 1984-aisiais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją