Sekmadienį Kate Middleton ir princas Williamas nustebino karališkosios šeimos gerbėjus, nusprendę į vyrų teniso finalo varžybas atsivesti savo aštuonerių metų amžiaus sūnų. Kalbama, jog netrukus berniukas pradėjo skųstis savo tėčiui, kad jam darosi per karšta (princas vilkėjo kostiumą ir ryšėjo kaklaraištį). Ir nieko nuostabaus, juk tą dieną Londone oras įkaito iki 29 laipsnių Celsijaus, informuoja „People“.

Princo George’o drabužiai buvo parinkti laikantis griežto Vimbldono aprangos kodo. Kadangi karališkosios šeimos nariai sėdėjo centrinės tribūnos priekinėje eilėje, vyrai turėjo dėvėti „kostiumą / švarką ir ryšėti kaklaraištį“, rašoma teniso turnyro interneto svetainėje.

Jaunasis princas, liepos 22 d. švęsiantis devintąjį gimtadienį, varžybų metu šluostėsi galvą, o K. Middleton buvo trumpam uždėjusi ranką ant savo sūnaus veido. Taip pat George’as vis atsigerdavo iš pilko puodelio.

Tai pastebėjo ir karališkosios šeimos gerbėjai, kurie susirūpino berniuko sveikata. Žmonės kaipmat ėmė aptarinėti, kad tokiu karštu metu galbūt būtų galima padaryti išimtį aprangos protokolui.

Nepaisant didelio karščio, jam, regis, patiko žiūrėti varžybas: jis šypsojosi ir šnekučiavosi su savo tėvais. Bene įsimintiniausia varžybų akimirka – Kembridžo kunigaikščių ir jųdviejų sūnaus susitikimas su Novaku Džokovičiumi. Čempionas netgi leido princui palaikyti trofėjų.

„Tik neišmesk“, – juokdamasis pasakė princas Williamas.

Princas George’as sulaukė tokio amžiaus, kai jau reguliariai dėvi kostiumus, įskaitant Vėliavos pagerbimo ceremoniją ir praėjusių metų Europos futbolo čempionato rungtynes. Kai buvo jaunesnis, princas George’as, kaip ir jo ketverių metų amžiaus broliukas princas Louisas, oficialių renginių metu dėvėdavo šortus ir kojines iki kelių.

Kai neseniai devintąjį gimtadienį atšventęs princas Williamas 1991 m. pirmą kartą žiūrėjo teniso varžybas Vimbldone kartu su savo mama princese Diana, irgi buvo apsivilkęs kostiumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją