Nurodęs sūnui, kad neberems jo finansiškai, A. Schwarzeneggeris pridūrė: „Jau esi savarankiškas.“

74-erių metų žvaigždė padėjo sūnui studijų koledže laikotarpiu, už ką sūnus teigia esąs dėkingas, rašo „The Mirror“.

24-erių metų Josephas taip pat siekė aktoriaus karjeros, be to, jis yra kultūristas, tačiau dabar, kad sudurtų galą su galu, pasuko kitu keliu.

Dabar Josephas įsitraukė į nekilnojamojo turto verslą, kad baigęs studijas turėtų iš ko gyventi ir save išlaikyti. Jis dirba Los Andželo nekilnojamojo turto firmoje „ARIA Properties“.

„Man reikėjo darbo, be to, negavau nė vieno vaidmens, kurio tikėjausi. Taigi, supratau, kad reikia kažką daryti. Štai ir pradėjau praktiką šioje nekilnojamojo turto firmoje“, – paaiškino Josephas tinklalaidės „Unwaxed“ eteryje.

Kaip jau supratote, iš pat pradžių jis buvo tik praktikantas, tačiau turėjo viltį kuo daugiau visko išmokti, o besimokydamas užsidirbti pinigų.

Neilgai trukus vaikinas suprato, kad nekilnojamojo turto verslas jam prie širdies, ir galop jam buvo išduota licencija, leidžianti oficialiai pardavinėti nekilnojamojo turto objektus, taip pat tarpininkauti juos parduodant ir nuomojant.

Kiek anksčiau šiais metais Josephas atšventė pirmojo namo pardavimą. Ta proga jo „Instagram“ profilyje atsirado nuotrauka, kurioje jis pozuoja prie parduoto namo.

Nuotrauką papildė prierašas: „PARDUOTA! Sveikinu savo klientus ir džiaugiuosi, kad pasitikėjo manimi ir „ARIA Properties“, pardavusiais nuostabų namą Santa Monikoje.“

Josephas prisipažino ir toliau svajojantis kada nors pasekti tėvo pėdomis – vaidinti populiariuose filmuose ir tuo pat metu studijuoti prekybą.

„Mėgstu turėti tikslą ir jo siekti. Pavyzdžiui, noriu tapti pripažintu aktoriumi ir laimėti keletą apdovanojimų“, – dėstė jis.

Priminsime, kad Josephas yra A. Schwarzeneggerio sūnus, gimęs iš nesantuokinio aktoriaus romano su kitados šeimos namuose dirbusia Mildred Baena. Ji, kaip buvo rašyta, pastojo kaip tik tada, kai A. Schwarzeneggerio buvusi žmona laukėsi ketvirto judviejų vaiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją