Britų kanalo „TalkTV“ eteryje, kalbėdamas apie Ukrainoje vykstančio karo siaubą ir apie tikrų tikriausią terorą, dėl kurio kalti rusų grobikai, Holivudo žvaigždė M. Rourke‘as vargiai įstengė suvaldyti ašaras.
Kaip rašoma portale UNIAN, aktorius be galo susijaudino ir paragino Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną tuoj pat nutraukti karą ir ukrainiečių tautos genocidą.

„Norėčiau, kad jo galvoje arba širdyje suskambėto koks nors varpelis, kad kartą atsibudęs jis imtų ir sustabdytų visą šį mėšlą... Nesuprantu, ko jis nori... Visas šis mėšlas turi liautis“, – kalbėjo M. Rourke‘as.

Aktorius pridūrė, kad tai, ką V. Putinas ir jo pakalikai išdarinėja Ukrainoje, yra tiesiog baisu.

Visgi didžiausią poveikį M. Rourke‘ui, kaip pats prisipažino, padarė nuotrauka vyro su katinėliu ant rankų, nufotografuota po to, kai visi jo artimieji žuvo nuo rusų numestos raketos.

M. Rourke‘as prisiminė ir kitą nuotrauką: joje stovintis vyras žvelgia į masinio kapo duobę ir akimis bando surasti savo brolį.

„Mačiau nuotrauką, kurioje nufotografuotas į masinį kapą žiūrintis vyras... Bandžiau įsivaizduoti save jo vietoje... Tas vyras ieškojo brolio“, – kalbėjo M. Rourke‘as.

Belieka priminti, kad kiek anksčiau visą savo turtą M. Rourke‘as užrašė padėjėjui iš Ukrainos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)