Praėjusį penktadienį į madų šou F. Pugh apsivilko ryškiai rožinę tiulio suknelę atvira nugara. Daugeliui gerbėjų jos suknelė patiko, tačiau buvo daug tokių, kuriems nepatiko, kad pro audinį persimatė krūtų speneliai.

Po poros dienų, praėjusį sekmadienį 26 m. britų aktorė parašė instagrame, kad ją tiesiog užbombardavo negatyviais komentarais apie suknelę ir netgi apie jos kūną.

Pasak F. Pugh, ji tikėjosi komentarų apie savo suknelę, kita vertus, buvo savotiškai įdomu stebėti, kaip „vyrai viešoje erdvėje išdidžiai menkina moters kūną“.

„Tai – ne pirmas ir tikrai ne paskutinis kartas, kai minia nepažįstamų žmonių kritikuoja moters kūną. Nerimą kelia tai, kokie vulgarūs būna kai kurie vyrai“, – rašė ji savo 7,5 mln. instagramo sekėjų.


F. Pugh pabrėžė, kad yra patenkinta savo kūnu ir visais „trūkumais, į kuriuos negalėdavau žiūrėti, kai man buvo 14 m.“.

„Kiek daug iš jūsų agresyviai norėjo man pranešti nusivylę mano „mažais p...s“, pasakyti, kad turėčiau gėdintis tokios plokščios krūtinės. Senokai gyvenu savo kūne. Puikiai žinau, kokio dydžio mano krūtys, manęs tai negąsdina“, – rašė ji.

Kreipdamasi į instagramo naudotojus, kurie gėdino ją dėl savo kūno, ji rašė: „Kodėl jūs taip bijote krūtų? Mažų? Didelių? Kairiosios? Dešiniosios? Vienos? O gal nė vienos? Kas. Jus. Šitaip. Gąsdina.“

Visiems, kurie parašė įžeidžiamų komentarų, ji siūlė: „Suaukite. Gerbkite žmones. Gerbkite kūnus. Gerbkite visas moteris. Gerbkite žmones.“

Kaip užuominą į instagramo draudimą publikuoti nuotraukas, kuriose matosi moters krūtų speneliai, ji parašė grotažymę „#f**kingfreethef**kingnipple (liet. suš....i laisvi, suš...i speneliai).

F. Pugh įrašas sulaukė daugybės gerbėjų ir garsenybių palaikymo, daugelis išsakė pritarimą žinutėmis.

Aktorė Joey King parašė: „Tu tikrai nuostabi. Išsakei tai, ką daugelis jaučia, bet nesugeba suformuluoti.“

Aktorė Aubrey Plaza rašė: „Taip, visiškai tau pritariu.“

Laidų vedėja, aktorė Jameela Jamil rašė: „Eina š..t, tu tikra karalienė, mes tavęs neverti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)