Rusų ir ukrainiečių žiniasklaida skelbia, kad T. Navka ir D. Peskovas buvo susituokę septynerius metus, bet dėl nuolatinių vyro romanų D. Peskovo žmona nusprendė jį palikti. Tokia informacija pasirodė ir „Telegram“ kanale „General SVR“.

Rašoma, kad žmona neapsikentusi jį paliko, nes vyras nuolat būdavo neištikimas.

Minėtame „Telegram“ kanale rašoma: „Dėl pastovių Rusijos prezidento atstovo spaudai Dmitrijaus Peskovo neištikimybių jo žmona Tatjana Navka praneša nutraukianti santuoką. Žinoma, tai – ne elito skilimas, bet elito nesantaika – ne mažiau įdomu.“

D. Peskovas ir T. Navka susituokė 2015 m. Internete ne kartą sklandė gandai, kad pora skiriasi. Tokios kalbos sklido dėl to, kad pora ėmė retai kartu rodytis viešumoje, nors anksčiau dažnai tai darydavo.
Sutuoktiniai turi dukterį Nadeždą.

T. Navka gimė Ukrainoje, Dnipre, ji buvo jaunių dailiojo čiuožimo čempionė. Iki pažinties su D. Peskovu į jos širdį taikėsi ne vienas vyras.

Delfi primena, kad D. Peskovas – kiek anksčiau sankcijomis suvaržytas asmuo, kurį JAV Valstybės departamentas laiko ne šiaip V. Putino atstovu spaudai, bet dargi pagrindiniu Rusijos Federacijos propagandistu. Būtent šis „diplomatas“ daugiau nei du dešimtmečius stengiasi persakyti V. Putino žodžius taip, kad jie nuskambėtų kuo priimtiniau Vakarų auditorijai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)