Atlikėja pati pranešė daugiau nebekoncertuosianti, bet prodiuseris mano, kad taip yra dėl didžiulio honoraro, kurį atlikėja nori gauti už pasirodymą scenoje, rašo delfi.ee.

Prodiuseris Sergejus Lavrovas pasakojo, kad už interviu ir už privatų pasirodymą A. Pugačiova nori gauti ne mažiau nei 350 tūkst. eurų.

Jo teigimu, dainininkės niekur nekviečia, nes organizatoriams tokia suma atrodo per didelė. Beje, dideli pinigai – ne vienintelė sąlyga.

„Jei kas ir sutiktų tiek mokėti [už pasirodymą], ji keltų savo sąlygas: „Jei norite, kad koncertuočiau, surenkite gimtadienio šventę Jūrmaloje, tada atvyksiu.“ Ji gali taip pasakyti – ji vienintelė iš visų mūsų atlikėjų. Toks jos pranašumas – ji gali dirbti savo sąlygomis“, – teigė prodiuseris.

Delfi primena, kad Rusijos žvaigždė Ala Pugačiova neseniai buvo pastebėta viename Latvijos paplūdimyje – ji vaikščiojo su savo dvyniais Liza ir Hariu. Žiniasklaidoje buvo rašoma, kad garsenybių pora įsigijo Latvijoje nekilnojamojo turto – 100 kvadratinių metrų ploto būstą elitiniame komplekse Dzintaru prospekte.

Savo instagramo paskyroje, „stories“ skiltyje M. Galkinas pasidalino saulėlydžio vaizdu. Jis parašė, kad yra Jūrmaloje. A. Pugačiovos ir vaikų su juo nebuvo.

Prieš kelias savaites Rusijos komikas Maksimas Galkinas oficialiai pranešė atvykstantis į Latviją – publikos numylėtinis surengs pasirodymą Jūrmaloje, į kurį, jeigu tikėtume šaltiniais, praktiškai jau parduoti visi bilietai, skelbė delfi.lv.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją