Princas George'as susidomėjęs stebėjo mačą ir emocionaliai reagavo – tuo patraukė publikos dėmesį – internete pasirodė nuotraukų su mažuoju britų karališkosios šeimos nariu, kurias aktyviai aptarinėjo tviteryje.

Tėvai pašnabždėjo sūnui ausį pastabų, o K. Middleton paglostė jam galvą. Žinoma, kad princui patinka tenisas – apie tai ne kartą pasakojo K. Middleton.

Vimbldono teniso finalui K. Middleton pasirinko Alessandros Rich tamsiai mėlyną su žirniukais suknelę (jos kaina – apie 1600 eurų), princas Williamas vilkėjo pilką kostiumą, o mažasis princas buvo aprengtas tamsiai mėlynu kostiumu su dryžuotu kaklaryšiu.

Anksčiau dėmesio centre buvo atsidūręs princo George'o brolis Louisas – minint platininį karalienės Elžbietos jubiliejų, jis nutaisinėjo įvairias veido išraiškas ir nenustygo vietoje. Kaip vėliau paaiškino karališkosios šeimos atstovas, tokio mažojo princo elgesio priežastis – per daug saldumynų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją