40-metė Kembridžo hercogienė į renginį apsivilko ryškiai geltoną „Roksanda“ suknelę žemiau kelių ir priderino gėlės žiedo formos „Kiki McDonough Eden“ auskarus su citrinais bei baltus odinius „Gianvito Rossi“ aukštakulnius.

Tai – jau trečias kartas, kai eidama į turnyrą hercogienė pasirinko geltoną suknelę: 2016 ir 2018 m. ji taip pat vilkėjo šios spalvos apdarus.

Kate Middleton

Anksčiau tą pačią geltoną „Roksanda“ ji dėvėjo lankydamasi Jamaikoje šių metų pradžioje, kai kartu su princu Williamu dalyvavo kelionių ture po Karibus.

Įspūdingoji suknelė šįkart patraukė ne vieno žiūrovo dėmesį, įskaitant ir 59 metų T. Cruise'ą, kuris fotografų buvo užfiksuotas net palinkęs į priekį, kad galėtų geriau apžiūrėti eilėje priešais jį sėdėjusią ir emocijų stebint žaidimą neslėpusią K. Middleton.

Kate Middleton ir Tomas Cruise'as

Bet galiausiai visų akys nukrypo į aikštelę, kurioje moterų vienetų varžybų finale Kazachstano atstovė Jelena Rybakina žaidė su Tuniso tenisininke Ons Jabeur.

Gerbėjai amerikiečių aktorių šių metų gegužę liaupsino už tai, kad šis padėjo Kate užlipti laiptais per filmo „Asas Maverikas“ („Top Gun: Maverick“) premjerą Londone, kai šalia žingsniavęs princas Williamas tuo metu buvo užsiėmęs savo švarku ir kaklaraiščiu.

Tomas Cruise'as

„Tomas toks mielas. Visada džentelmeniškas“, – rašė viena jo gerbėja, o kita pridūrė: „Man nerūpi Tomo Cruise'o religiniai įsitikinimai, bet pasakysiu štai ką: jis visada yra džentelmenas ir nė sekundei nepamiršta, kaip elgtis viešumoje.“

Trečias komentatorius irgi gyrė kino žvaigždę: „Atrodo, kad jis į viską, ką daro, žiūri labai rimtai, įskaitant hercogienės palydėjimą laiptais. Manau, kad Williamui reiktų susiimti.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją