38-erių Pippa su 46 metų amžiaus vyru Jamesu pirmojo vaiko – sūnaus Arthuro – susilaukė 2018 m. spalį, o dukrą Grace ji pagimdė 2021 m. kovą. Kaip ir garsioji sesuo, Pippa savo vaikus gimdė St. Mary ligoninėje. Toje pačioje įstaigoje savo trijų vaikų susilaukė Kate ir princas Williamas.

Praėjusį mėnesį vykusiame „Party at the Palace“ koncerte, skirtame karalienės Elžbietos II platininiam valdymo jubiliejui paminėti, Pippa vilkėjo ryškiai žalią suknelę, kuri pabrėžė jos apvalų pilvuką. Jai kompaniją palaikė vyras Jamesas ir brolis Jamesas Middletonas su žmona Alizée Thévenet.

Pippos jauniausioji dukrelė yra jau šeštoji Carole ir Michaelo Middletonų vaikaitė ir dar viena princo George'o, princesės Charlotte bei princo Louiso mažoji pusseserė.

Visos trys Pippos atžalos ateityje veikiausiai smagiai dūks su savo karališkaisiais pusbroliais ir pusseserėmis. Pasak informuoto šaltinio, Pippa su šeima ketina persikraustyti gyventi į kaimą netoli Baklberio miestelio, įsikūrusio Berkšyro grafystėje. Šiame kaime, kuriame su broliais ir seserimis užaugo Pippa, vis dar gyvena jos tėvai. Šeimos naujieji namai bus maždaug už 50 minučių kelio nuo Vindzoro, į kurį šią vasarą įsikels Kate ir Williamas su trimis vaikais.

Anksčiau šaltinis žurnalui „People“ sakė, kad Pippa su tuomet dar būsimu sutuoktiniu nekantravo įsikurti savo namuose, „susilaukti vaikų ir gyventi ramų gyvenimą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją