Kalbama, kad 69 metų V. Putinas su savo 30 metų jaunesne partnere, buvusia olimpine ritminės gimnastikos čempione Alina Kabajeva, jau turi keturis vaikus.

Žinią apie naujausią V. Putino „džiaugsmo ryšulėlį“ pranešė „Telegram“ kanalas „General SVR“, kurio autoriai, kaip manoma, yra asmenys iš Kremliaus vidaus aplinkos.

Tačiau V. Putinas netrykšta džiaugsmu, skelbia nypost.com.

„Ši naujiena visai nenudžiugino būsimojo tėvo – Rusijos prezidento. Jis išreiškė nuomonę, kad jam jau pakanka vaikų, juo labiau dukterų. Tokie žodžiai labai nuliūdino Aliną Maratovną“, – teigė anoniminio pranešimo autoriai, pavartoję A. Kabajevos vardą ir tėvavardį.

Manoma, kad A. Kabajeva su Rusijos prezidentu turi du sūnus ir dvi dukteris dvynukes. Visi keturi vaikai gimė Šveicarijoje, anksčiau šiais metais leidiniui „Page Six“ sakė šaltiniai. A. Kabajeva su vaikais toliau gyvena slaptoje vietoje Šveicarijoje, teigė šaltiniai.

Gegužės mėnesį ta pati „Telegram“ paskyra pranešė, kad A. Kabajeva vėl laukiasi kūdikio. „V. Putinas sužinojo, kad jo meilužė vėl yra nėščia, ir, panašu, tai nebuvo planuota“, – remdamasi minėtu pranešimu rašė „The Sun“.

V. Putinas taip pat turi dvi suaugusias dukteris iš ankstesnės santuokos su rusų skrydžių palydove Liudmila Škrebneva: 36 metų Marija Putina, naudojanti Voroncovos pavardę, – viena iš sveikatos priežiūros investicinės įmonės „Nomenko“ bendraturčių, o 35 metų Katerina Tichonova yra buvusi sportinių šokių šokėja, šiuo metu vadovaujanti dirbtinio intelekto iniciatyvoms Maskvos valstybiniame universitete.

Pranešama, kad oligarchas taip pat turi „slaptą dukterį“ Luizą Rozovą, kuri dar žinoma kaip Jelizaveta Krivonogich, – manoma, kad jos V. Putinas susilaukė su jos motina Svetlana Krivonogich – įtariama savo meiluže 10-ojo dešimtmečio pabaigoje ir XXI amžiaus pradžioje.

V. Putinas ir Uzbekistane gimusi A. Kabajeva pirmą kartą susitiko po to, kai ši 2004 metais Atėnų olimpinėse žaidynėse iškovojo Rusijai aukso medalį ir atsidūrė šalies dėmesio centre. Kalbama, kad iki 2008 metų ji tapo „slaptąja pirmąja Rusijos ponia“.

Dėl savo ištvermės, lankstumo ir kamuolio bei gimnastikos juostų valdymo įgūdžių A. Kabajeva buvo vadinama „lanksčiausia Rusijos moterimi“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)