Atlikėjos šeimai persikėlus į užsienį, daugelis Rusijos gyventojų pradėjo lieti neapykantą jai ir Maksimui Galkinui.

Visai neseniai socialiniuose tinkluose pasirodė ir A. Pugačiovos nuotrauka, kurioje matyti tikras, nekoreguotas jokiomis programėlėmis jos veidas. Ir, kaip teigia Unian.net, tai baugina ir gerokai skiriasi nuo to, ką buvo įpratusi matyti visuomenė.

Svarstoma, ar primadona per toli nuėjo su „grožio injekcijomis“, ar pasirinktas ne visai pavykęs kadro kampas, ar šešėliai krenta ant garsenybės veido, tačiau jis buvo stipriai suglebęs.

Kadre dainininkė užfiksuota su juodu drabužiu, sėdinti šalia savo vyro Maksimo Galkino. Jie buvo nufotografuoti per Intaro Busulio koncertą Latvijoje.

Delfi primena, kad Rusijos žvaigždė Ala Pugačiova neseniai buvo pastebėta viename Latvijos paplūdimyje – ji vaikščiojo su savo dvyniais Liza ir Hariu.

Žiniasklaidoje buvo rašoma, kad garsenybių pora įsigijo Latvijoje nekilnojamojo turto – 100 kvadratinių metrų ploto būstą elitiniame komplekse Dzintaru prospekte.

Savo instagramo paskyroje, „stories“ skiltyje M. Galkinas pasidalino saulėlydžio vaizdu. Jis parašė, kad yra Jūrmaloje. A. Pugačiovos ir vaikų su juo nebuvo.

Prieš kelias savaites Rusijos komikas Maksimas Galkinas oficialiai pranešė atvykstantis į Latviją – publikos numylėtinis surengs pasirodymą Jūrmaloje, į kurį, jeigu tikėtume šaltiniais, praktiškai jau parduoti visi bilietai, skelbė delfi.lv.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)