Alai Pugačiovai ir Maksimui Galkinui Rusijoje skiriamas didžiausias įmanomas dėmesys. Ir viskas dėl komiko atvirai išreikštos antikarinės pozicijos ir garsenybių poros išvykimo iš šalies agresorės po to, kai Rusijos Federacija pradėjo invaziją į Ukrainą. Kai kurie, pavyzdžiui, atlikėja ir politikė Nadežda Babkina, prisijungė prie piktų šunų lojimo ir laikydamiesi Kremliaus scenarijaus užsipuolė žvaigždžių porą. Kiti žinomi žmonės juos viešai palaiko.

Anastasija Voločkova taip pat neliko nuošalyje. Akivaizdu, kad balerina negali apsispręsti dėl savo nuomonės – taip, kaip ir dėl savo sužadėtinių. Anksčiau skandalingoji blondinė kalbėjo apie meilę ir ištikimybę putiniškajai Rusijai, šiuo metu žudančiai ir kankinančiai nekaltus žmones Ukrainoje. O dabar skandalistė atvirai apgynė A. Pugačiovą ir M. Galkiną, kurie nepalaiko rašistinės vyriausybės.

46 metų amžiaus balerina padėkojo 73-ejų atlikėjai už viską, ką ji yra dėl jos padariusi. A. Voločkovos teigimu, A. Pugačiovai leidžiama viskas ir niekas neturi teisės jai prikaišioti.

„Ala Pugačiova yra gyva legenda. Ką ji bedarytų, jai leidžiama viskas! Absoliučiai viskas! Ji garsėja ne tik savo vardu, bet ir darbais bei poelgiais. Ala Pugačiova visada mane žmogiškai palaikydavo ir esu jai už tai labai dėkinga“, – ji sakė savo komentare Rusijos žiniasklaidai.

A. Voločkova tikina, kad niekada niekam neleis skriausti A. Pugačiovos. Be to, garsioji balerina prisipažino, kad primadonai asmeniškai išreiškė savo palaikymą.

„Ji turi teisę gyventi kur tik nori. Būna ypatingų žmonių. Alą Pugačiovą privalu priimti bet kurioje pasaulio šalyje, kurioje ji gerai jaučiasi. Niekam neleisiu jos įžeisti ar, man girdint, apie ją pasakyti nors vieną blogą žodį. Ji yra tikras, nuoširdus žmogus. Visa [Rusija] aptarinėja, kur ji vyks atostogų. Kur ji panorės, ten ir ilsėsis! Parašiau Alai, kad jiedu su Maksimu Galkinu laikytųsi“, – atskleidė Anastasija.

A. Voločkova supranta, kad po išreikšto palaikymo A. Pugačiovai ir M. Galkinui ją gali užklupti patyčių banga. Tačiau, pasak balerinos, ji to nesibaimina.

„Jiedu yra mano draugai, aš myliu jų šeimą, myliu jų vaikus. Kad ir ką jie bedarytų, jie visada bus teisūs. Jie tikri [žmonės]“, – pridūrė Rusijos baleto žvaigždė.

Anksčiau rusų poetė Liubovė Voropaeva „kirminais“ pavadino Alą Pugačiovą kritikuojančius rašistus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)