„YouTube“ auditorijai pseudonimu Di Os prisistatanti jauna moteris paviešino vaizdo įrašą.

Anot ukrainietės, incidentas įvyko Turkijos Hisaronu gyvenvietėje veikiančiame viešbutyje „D Maris Bay“.

Stebint vaizdo įrašą galima pamatyti, kaip N. Baskovas šoka pagal muziką ir linksminasi moterų draugijoje. Neilgai trukus jis pastebi, kad yra filmuojamas ir nutaria prieiti prie vaizdo įrašo autorės.

Šioji kreipiasi į dainininką tokiais žodžiais:

„Norėjau jums pasakyti, kad esu iš Ukrainos. Rusija dabar kiekvieną dieną bombarduoja Ukrainą, o jūs čia linksminatės. Ar jums atrodo, kad linksmintis normalu?“

Atsakydamas į užduotą klausimą Rusijos dainininkas paaiškino, kad ne linksminasi, o ilsisi. Netrukus prisistatė viena iš drauge „besiilsinčių“ moterų ir pabandė savo kūnu užstoti N. Baskovą nuo kameros, o šis pamažu nuėjo į šalį. Ukrainietė pavymui šūktelėjo: „Šlovė Ukrainai!“

Kaip buvo skelbta portale UNIAN, kiek anksčiau N. Baskovas viešai pareiškė pritariąs V. Putino pradėtam karui prieš Ukrainą. Tai išgirdusi, ukrainiečių laidų vedėją Maša Jefrosinina įrašė jaudinantį kreipimąsi Rusijos žvaigždę.

Priminsime, kad Ukrainos teismas yra leidęs sulaikyti N. Baskovą, kad jam, kaip įtariamajam, būtų parinkta prevencinė priemonė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)