Anot dienraščio „Dallas News“, kasos vėžys S. Dosamantes buvo diagnozuotas po to, kai balandžio mėnesį ji buvo paguldyta į Mount Sinai medicinos centrą Majamyje.

S. Dosamentes atstovė spaudai apie moters būklę papasakojo ispanakalbiui žurnalui „People“. „Ji gydosi, bet į ligoninę nebuvo paguldyta. Į ligoninę ji atvyksta chemoterapiniam gydymui“, – patvirtino Alejandra Palomera.

Garsioji 51 metų amžiaus atlikėja Paulina Rubio socialinėje žiniasklaidoje patvirtino liūdnas žinias.

„Skaudama širdimi ir jausdama gilų skausmą, noriu jums pranešti, kad mano mama, gražioji Susan Dosamantes, šiandien pradėjo naują ciklą, būdama visiškoje ramybėje ir savo šeimos apsuptyje. Mano gyvenimo pavyzdys, šviesos būtybė, stipri moteris, šiandien išėjo į amžinąjį gyvenimą“, – rašė meksikiečių dainininkė.


P. Rubio padėkojo gydytojams, slaugytojams ir visiems ligoninės darbuotojams už puikų rūpinimąsi jos mama, kurią ji pavadino savo „angelu“. „Esame be galo dėkingi už supratingumą ir pagarbą šiuo sunkiu metu. Prašome šeimai ir draugams suteikti privatumo“, – rašė moteris.

Prieš paskelbdama liūdnas žinias, P. Rubio su Meksikos žiniasklaida kalbėjo apie „trapias akimirkas“, kurias išgyveno jos šeima, skelbia ispaniškasis „People“.

„Mūsų šeima dabar patiria labai jautrias akimirkas. Pažeidžiamumo galima išmokti. Noriu jūsų paprašyti sukalbėti nuoširdžiausią maldą už mano mamą, kuri visada yra su manimi“, – sakė ji.

S. Dosamantes buvo ne tik atlikėjos P. Rubio motina, bet ir gimtojoje Meksikoje išgarsėjo kaip aktorė. Kino ekrane ji debiutavo 1968 m. filme „Remolino de Pasiones“, vėliau vaidino teatre ir televizijos serialuose. Labiausią ją išgarsino vaidmenys telenovelėse, rašo „Dallas News“.

Savo užuojautą išreiškė ir populiaraus serialo „Laukinukė“ žvaigždė Marlene Favela, kuriai dėl šios žinios plyšta širdis. Socialiniuose tinkluose ji pasidalijo bendromis nuotraukomis su aktore.

„Neturiu žodžiu! – tikino ji. – Skrisk aukštai, mano mylimoji.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją