Maksimo Galkino su žmona ir vaikais nebuvo. Videoreportažą iš paplūdimio išpublikavo Rusijos „Telegram“ kanale „Peopletalk“.

Žiniasklaidoje rašoma, kad garsenybių pora įsigijo Latvijoje nekilnojamojo turto – 100 kvadratinių metrų ploto būstą elitiniame komplekse Dzintaru prospekte.

Savo instagramo paskyroje, „stories“ skiltyje M. Galkinas pasidalino saulėlydžio vaizdu. Jis parašė, kad yra Jūrmaloje. A. Pugačiovos ir vaikų su juo nebuvo.

Prieš kelias savaites Rusijos komikas Maksimas Galkinas oficialiai pranešė atvykstantis į Latviją – publikos numylėtinis surengs pasirodymą Jūrmaloje, į kurį, jeigu tikėtume šaltiniais, praktiškai jau parduoti visi bilietai, skelbė delfi.lv.

Skelbiama, kad M. Galkinas pasirodymą Jūrmaloje surengs rugpjūčio 4 dieną: „Mieli bičiuliai, nekantrauju jus nudžiuginti. Rugpjūčio 4 dieną surengsiu pasirodymą Jūrmaloje, mano mylimoje „Dzintari“ salėje, pristatysiu naują programą. Tai jau tapę gražia tradicija, kad kiekvieną vasarą susirenkame būtent „Dzintari“. Tokią informaciją, taip pat ir nuorodą, kur galima įsigyti bilietus, M. Galkinas paskelbė savo instagramo paskyroje.

„Delfi“ duomenimis, bilietų į pasirodymą praktiškai nebeliko. 20-30 eurų kainuojančių bilietų neliko akimirksniu, žmonės noriai perka net ir 120 eurų kainuojančius. Pasirodymą organizuoja „Baltic Events“. Ir tai dar ne visos geros naujienos M. Galkino gerbėjams Latvijoje: komikas žada rugpjūčio 7 dieną surengti papildomą pasirodymą.

Internete ištraukos iš naujos M. Galkino programos jau sulaukė didžiulio populiarumo. Pavyzdžiui, pokštas, paremtas garsiąja Rusijos prezidento Vladimiro Putino fraze „Patinka – nepatinka, kentėk, gražuole“, skamba taip: „Patinka – nepatinka, bet, gražuoli, NATO plečiasi“.

Primename, kad po vasario 24 d., kai Rusija įsiveržė į Ukrainos teritoriją, A. Pugačiova ir M. Galkinas su vaikais išvyko iš Rusijos į Izraelį.

M. Galkinas ne kartą ragino baigti karą, atvirai kalbėjo, kad Kremlius žudo taikius ukrainiečius. Už tokį elgesį tėvynėje jį ėmė atvirai persekioti – areštavo šeimos pilį Griaz kaime, atleido iš „Pervyj kanal“, pradėjo platinti melagingas žinutes apie jį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją