Kaip V. Putino aistrų objektas garsėjanti Alina Kabajeva – pertekusi brangiais daiktais. Jų vertė, remiantis portale segodnya.ua skelbiama publikacija, siekia 7,6 mln. svarų sterlingų (8,8 mln. eurų). Taip, išties daugiau negu kainuotų amerikiečių boksininko Michaelo Tysono turtai, įvertinti 2,3 mln. svarų sterlingų (2,6 mln. eurų).

Diktatoriaus tariama širdies dama turi šešis butus, porą namų, kelis sklypus puikiausiuose Rusijos rajonuose ir nekilnojamojo turto Šveicarijoje. A. Kabajeva, aišku, turi ir galybę brangių niekučių – papuošalų, drabužių, laikrodžių.

„Rolls-Royce“ markės automobilis

A. Kabajeva šį tą nutuokia apie automobilius. Nuo 2020-ųjų ji važinėja „Rolls-Royce“. Kaip buvo skelbta Rusijos žiniasklaidos, automobilis – V. Putino dovana, kainavusi 300 mln. rublių (5,5 mln. eurų). Buvusiai gimnastei priklausantis modelis – ne „Cullinan“ ir ne „Phantom“, o ekskliuzyvinis „Sweptail“, gaminamas tik pagal užsakymą. Negana to, A. Kabajevos egzempliorius paauksuotas!

Užpakalinė automobilio dalis savo forma primena superjachtą. 2020-aisiais A. Kabajevai priklausantis automobilis buvo pripažintas pačiu brangiausiu „Rolls-Royce“ modeliu, tačiau 2021-aisiais pasirodė „Rolls-Royce Boat Tail“, kurio vertė – 28 mln. dolerių (26,5 mln. eurų). Kažin, ar V. Putinas nupirks jai ir šį, dabar patį brangiausią variantą?

„Breguet“ firmos aksesuarai

Jei atkreiptume dėmesį į A. Kabajevos papuošalus, jie – veikiausiai taip pat V. Putino dovanos. Moteris mėgsta jais pasipuikuoti – išdidžiai segi šveicarų prekės ženklo „Breguet“ laikrodį už 170 tūkst. dolerių (161 tūkst. eurų). Tai – išskirtinis egzempliorius, padengtas 18 karatų baltuoju auksu, su 38 baltais deimantais ir 48 rubinais.

Anot legendų, „Breguet“ brangenybėmis puošėsi tokios asmenybės, kaip Prancūzijos karalienė Marie Antoinette, Prancūzijos imperatorius Napoleonas Bonapartas ir pirmoji jo žmona Josephine.

A. Kabajevos arsenale yra ir „Chanel“, „H.Stern“ (dainininkės Jennifer Lopez ir aktorės Angelinos Jolie pamėgtas prekės ženklas), „De Grisogono“ (šios firmos papuošalais dabinasi aktorės Natalie Portman, Sharon Stone, modeliai Bella Hadid, Cara Delevingne) ir „Pasquale Bruni“ (Lady Gagos ir Jennifer Lopez dievinamas prekės ženklas) papuošalų.

A.Kabajeva

Garderobe – populiariausių dizainerių kurti drabužiai

Išanalizavus A. Kabajevos garderobą tenka konstatuoti, kad pigesnės nei tūkstantį dolerių kainuojančios suknelės ji tikrai nedėvi – bent publikai su tokia nesirodo.

Balandį, per meninės gimnastikos festivalio „Alina“ Maskvoje atidarymą, A. Kabajeva buvo pasipuošusi britų firmos „Alessandra Rich“ suknele už 1 696 dolerius (1 605 eurus). Kviestiniuose priėmimuose šia etikete paženklintus drabužius kartais vilki Kembridžo hercogienė Kate Middleton.

Rusiškų prekių Kabajeva nepripažįsta

A. Kabajeva tikrai turi „Brunello Cucinelli“ sportbačius už 995 dolerius (942 eurus), mat jais avėjo lankydamasi to paties pirmiau minėto festivalio repeticijoje.

Tarp A. Kabajevos turimų daiktų – „Herve Leger“, „Balmain“, „Emilio Pucci“, „Victoria Beckham“ ir „Oscar De La Renta“ prekės ženklų gaminiai.

A.Kabajevos batai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)