Pora sumokėjo daugiau nei milijoną eurų, kad mėnesiui išsinuomotų prabangią XVIII a. vilą „Villa Olmo“, skelbia mirror.co.uk.

Įsimylėjėlių reikalavimas visiškai uždaryti vilos teritoriją nepatiko vietos gyventojams, bet planų surengti nepamirštamą vakarėlį nesujaukė. Italai galėjo grožėtis įspūdingais fejerverkais, naktį nuspalvinusiais Komo ežero krantus.

Beje, vilos nuomos kaina pasidaro ne tokia ir didelė, palyginus su visomis vestuvių išlaidomis, kurios viršijo 10 mln. eurų, bet maždaug 1,7 mlrd. eurų turtu (remiantis „Forbes“ duomenimis) galinčiam pasigirti apribotos rizikos fondo valdytojui tai tik lašas jūroje.

33-ejų metų amžiaus C. Byron vilkėjo baltą suknelę ilgu šydu, o 59-erių metų amžiaus jaunikis pasirinko tradicinį juodą kostiumą.

Tarp svečių buvo modelis ir aktorė Victoria Silvstedt bei dainininkė Pixie Lott su naujuoju vyru Oliveriu Cheshire’u.


Vestuvės įvyko pagal žydų papročius, įskaitant baltomis gėlėmis išpuoštą vestuvinį baldakimą. Paskui pasirodymą surengė Lady Gaga, o vėliau nugriaudėjo fejerverkai. Garsioji atlikėja sudainavo ir hitu tapusį kūrinį „Shallow“ iš filmo „Taip gimė žvaigždė“ („A Star is Born“) garso takelio.

Gegužės mėnesį vaikelio susilaukusi pora oficialiai vedė siaučiant COVID-19 pandemijai. A. Howardas turi keturis vaikus iš ankstesnės santuokos su Sabine (jiedu išsiskyrė 2015-aisiais).

Remiantis vieno eksperto vertinimu, vien gėlės galėjo kainuoti maždaug 580 tūkst. eurų. Anot renginių organizavimo įmonės „AYRE Event Solutions“ generalinio direktoriaus Chriso Driverio-Ayre, žinomas atlikėjas už pasirodymą vestuvėse paprašytų nuo šimto iki daugiau nei milijono eurų.

„Tokio kalibro žvaigždė kaip Lady Gaga kainuoja išties nepigiai. Tiesa, gal ji artimai draugauja su Pixie Lott ir sutiko padainuoti nemokamai. Tačiau aptarnaujančiam personalui vis tiek reikėjo sumokėti keliolika ar keliasdešimt tūkstančių, – paaiškino jis. – Vestuvėms skirti fejerverkai gali būti ekstravagantiški ir kainuoti nuo šešių iki 45 tūkst. eurų.“

Didžiulio sodo dekoracijos irgi turėjo kaip reikiant paploninti piniginę, bet jie tikrai gali sau leisti paišlaidauti: 2014 m. A Howardas „Sunday Times“ turtingiausių britų sąraše užėmė 53 vietą, o jo valdomas apribotos rizikos fondas yra vienas sėkmingiausių pasaulyje ir specializuojasi makroinvesticijose.


Savo knygoje „Gluten-Free Naturally“ virtuvės šefė atvirauja apie sveikatos problemas, kurias sukėlė vaikystėje persirgta Laimo liga.

„Nors negalavimai nesutrukdė jai tęsti sėkmingos modelio karjeros ir vėliau tapti virtuvės šefe, Caroline vis labiau erzino sveikatos problemos, – nurodyta knygos apraše. – Galiausiai ji nusprendė kardinaliai pakeisti mitybą ir visiškai atsisakyti glitimo. Sveikatos pokyčiai buvo stulbinantys.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)