„Linkime paties laimingiausio gimtadienio mūsų nuostabiajai Sistinei! Kiekviena diena su tavimi – tarsi Kalėdos. Esi didžiausia dovana“, – filmo „Rokis“ žvaigždė parašė prie įkeltų dukters nuotraukų.

Po jo įrašu filme „Midnight in the Switchgrass“ suvaidinusi Sistine pakomentavo: „Myliu tave, tėti!“. S. Stallone dukros Sistine – antrojo vaiko šeimoje – susilaukė su žmona Jennifer Flavin.


Aktorius instagrame pasidalijo keliomis nuotraukomis, kuriose jis užfiksuotas su dukra. Vienoje jų jis pozuoja su cigaru burnoje, o šalia stovi ant rankų šuniuką laikanti Sistine. S. Stallone taip pat įkėlė nuotrauką iš dukros vaikystės ir dar vieną fotografiją, kurioje ji užfiksuota su sesėmis – 25-erių Sophia Rose ir 20-ete Scarlet.

Įspūdingųjų seserų trijulė kartu žengė raudonuoju kilimu per Randallo Emmetto trilerio „Midnight in the Switchgrass“ premjerą. Šiame filme taip pat suvaidino aktoriai Bruce'as Willisas ir Megan Fox bei reperis Machine Gun Kelly.

„Man nepaprastai pasisekė, kad turiu tokius nuostabius, mylinčius vaikus, kurie man atnešė tik džiaugsmą. Tik dabar norėčiau, kad [dukros] nustotų taip stiebtis į ūgį!“ aktorius pajuokavo prieraše prie 2021 m. liepą išpublikuotos nuotraukos, kurioje jis stovi greta trijų už jį jau aukštesnių dukterų.

Garsioji šeima pernai drauge atšventė jauniausios dukros Scarlet vidurinės mokyklos baigimą.

„Sveikinu mūsų nuostabiąją dukrą Scarlet su vidurinės mokyklos baigimu!“ – prirašė aktorius po keliomis instagramo nuotraukomis su dukra.

Scarlet per mokyklos išleistuves pasipuošė trumpa gėlėto rašto suknele pabrėžtu liemeniu ir elegantišku auksiniu vėriniu.

Sylvesteris, kuris nuo 1997 m. yra susituokęs su Flavin, su buvusia žmona Sacha Czack susilaukė dviejų sūnų. Sūnus Sage'as, būdamas vos 36 metų, 2012 metais mirė nuo širdies ligos. Sūnui Seargeohui šiuo metu yra 43 metai. Garsusis aktorius taip pat nuo 1985 iki 1987 metų buvo vedęs kolegę Brigitte Nielsen.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją