„Žinau, kad esu šiek tiek išgėrusi... ir šiek tiek žalia, bet aš labai noriu pasakyti, kaip aš tave suknistai myliu, Khloé Kardashian“, – Kim Kardashian pasidalintame instagramo įraše kalbėjo K. Jenner, vilkėdama prašmatnią žalią suknelę.

Trumpame vaizdo įraše žinoma mama rankoje laikė kokteilį ir ėmė be perstojo kikenti.

Gimtadienio akimirka

„Mano akimis, tu esi roko žvaigždė. Esi mūsų šeimos karalienė. Tu esi tas žmogus, kuris visada žiūri į...“, – sakinio savo kalboje neužbaigė K. Jenner.

Netrukus 66 metų K. Jenner pagaliau sugebėjo ištarti, ką turėjo omenyje. Mama teigė, kad Khloe į gyvenimą žiūri optimistiškai ir visada matys „pusiau pilną stiklinę“, užuot „pusiau tuščią“.

Gimtadienio akimirka

Savo mintį K. Jenner užbaigė dar kartą nusikvatojusi ir sukaktuvininkę pavadino nuostabiai gražia.

Vaizdo įraše moters vaikinas Corey'us Gamble'as, pastebėjęs, kad jo antra pusė elgiasi keistai, iš jos rankos paėmė kokteilį ir taurę saugiai padėjo į šalį.

Gimtadienio akimirka

„Taigi, klausyk, ne, aš tik noriu pasakyti, kaip stipriai tave myliu, – ašarotomis akimis tęsė K. Jenner. – Ir šį vakarą išgėriau per daug, bet mes esame čia, nes mylime tave. Esame čia, nes tu priverti mūsų širdis plakti.“

Nerišlios kalbos metu K. Jenner dukterys kelis kartus perklausė, ką ji tiksliai nori pasakyti, o į tai jų mama atšovė, kad per gimtadienį, matyt, padaugino gėrimų.

Gimtadienio akimirka

Pati vakaro šeimininkė Khloe, kuri sėdėjo kitoje stalo pusėje, juokėsi iš mamos.

Khloe Kardashian savo 38-ąjį gimtadienį atšventė su prabangia vakariene, kurią surengė mama. Šventės svečių tarpe buvo jos seserys – Kim ir Kourtney Kardashian, jų vaikai ir jos brolis Robas Kardashianas.

Khloe Kardashian su mama

Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinti šeima dalijosi ne viena gimtadienio akimirka, tačiau daugiausiai dėmesio, regis, sulaukė būtent mamos kalba. Internautai juokavo, kad vargu, ar Kris kitą dieną atsimins, ką ji kalbėjo šventės metu, tačiau paviešintą akimirką ji galės peržiūrėti ir pati.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją